Zuhal Olcay sahnede gözyaşlarına boğuldu: "Şarkılarımı söylerken onları düşündüm!"

Şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, İstanbul'da gerçekleştirilen müzik festivalinin ilk gününde sahne aldı. Sahnede Gazze'de yaşanan katliama ilişkin konuşan şarkıcı, gözyaşlarını tutamadı. İşte detaylar...

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana yaşanan katliama karşı dünyanın birçok yerinden sesler yükseliyor. Gerek oynadığı çok sayıda dizi ve filmleriyle gerekse de müzik çalışmalarıyla tanınan Zuhal Olcay, Gazze'de yaşananlara sessiz kalamadı. İstanbul'da bir mekanda gerçekleştirilen Beats By Girlz Türkiye Festivali'nin ilk gününde sahne alan Olcay, hazırladığı repertuar ile seyircisine müzik ziyafeti yaşatırken, sahnede yaptığı açıklamalarla gözyaşlarını tutamadı. Sahnede seyircisiyle sohbet eden şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, 7 Ekim'den beri Gazze'de yaşanan katliama ilişkin konuştu.

zuhal olcay

zuhal olcay

Ebru Yaşar CumhuriyetİLİŞKİLİ HABEREbru Yaşar Cumhuriyet'i 10.yıl marşıyla kutladı!

"ŞARKILARIMI SÖYLERKEN ONLARI DÜŞÜNDÜM"

Müzik festivali kapsamında İstanbul'da sahne alan Zuhal Olcay, sahnede Gazze için açıklamalar yaparken gözyaşlarını tutamadı. Olcay, gözyaşları içinde yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu dünyada insanlar acı çekiyor, çocuklar acı çekiyor, hayvanlar acı çekiyor. Onları düşündüm şarkılarımı söylerken, çok daha fazla duygulandım. Elimden bir şey gelmiyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum."

zuhal olcay

zuhal olcay

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0