Kirli Sepeti'nin Murat'ı Halil İbrahim Ceyhan yıllarca o şey için beklemiş!

Kanal 7'de yayınlanan Emanet dizisinin ardından Fox TV ekranlarında Kirli Sepeti dizisindeki Murat rolüyle tanınan Halil İbrahim Ceyhan, katıldığı programdaki kendinden emin tavır ve konuşmasıyla dikkat çekti.

1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Halil İbrahim Ceyhan 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra şarkı müzik çalışmalarına başlanış. Şarkıcılığın yanı sıra mankenlik ve oyunculuk da yapan Ceyhan, ilk oyunculuk deneyimini Hemen Döneriz adlı filmde yaşarken, Kanal 7 ekranlarında 2020 yılından beri hâlâ devam eden Emanet dizinde 3 sezon yer alarak tanınırlığı geniş kitlelere ulaştı. Şimdilerde Fox TV ekranlarında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkan Tütüncü, gibi isimlerle Kirli Sepeti dizinde oynayan oyuncu, dizideki partneri Melisa Döngel'le beraber Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına katıldı.

halil ibrahim ceyhan

halil ibrahim ceyhan

Halil İbrahim Ceyhan yabancı hayranlarının ilgisinden memnun!İLİŞKİLİ HABERHalil İbrahim Ceyhan yabancı hayranlarının ilgisinden memnun!

"BURALARA GELECEĞİMİ HİSSEDİYORDUM"

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına Melisa Döngel ile birlikte konuk olan Halil İbrahim Ceyhan, Gence'nin "kendini tanıtmak için hiç geç kaldığını düşünüyor musun?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Geç kaldığımı düşünmüyorum. Her şeyin yerinde ve zamanında olduğunu düşünüyorum; beni bu güne kadar biriktirdi, doldurdu ve getirdi diye düşünüyorum. Zaman zaman kendimle şöyle bir kıyaslama yapıyorum: Yaşımla alakalı veya kariyer odaklı baktığın zaman sizin yan yana anılan diğer karakterlerle bir geçmiş ve birikim yapmış olmanız gerekiyordu. Ben 3 senede 625 bölüm çektim. 625 bölümlük bir kariyer hayatı, onlarca yıla tekabül ediyor. Dolayısıyla ben bunu biriktirmeyi bekledim, sabrettim, öğrendim. Çünkü bu işin sonrasında birikimi buralara gelmiş insanlarla beraber olacağımı hissediyordum. Onların karşısına dolu bir şekilde çıkmam gerekiyordu. Bu doluluğu da elimden geldiği kadar, öğrendiğim kadar yaptığımı düşünüyorum. Çok şükür şu anda Kirli Sepeti gibi bir projedeyiz, kadromuz ve teknik ekibimiz gerçekten yıllarını bu işe vermiş, bu alanda profesyonelleşmiş insanlar. Onların yanında onlarla birlikte çalışırken kameranın karşısında amatör bir şey sergileyemezsiniz. Dolayısıyla bu süreç, bu yol beni buraya getirdiği için çok mutluyum. Geciktiğimi düşünmüyorum, bundan sonrasına bakıyorum. Bundan sonrası da ışıklı bir şekilde geliyor."

halil ibrahim ceyhan

halil ibrahim ceyhan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Popstar Mehtap kısmi felç geçirmişti! Mehtap Yılmaz'dan takipçilerini sevindirecek haber!

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0