Tarık Papuççuoğlu ameliyat masasına yattı! Tarık Papuççuoğlu ne ameliyatı oldu?

"İkinci Bahar" ve "Hayat Bilgisi" gibi başarılı dizilerde rol alan Tarık Papuççuoğlu, ameliyat masasına yattı. Sağlık durumu merak edilen Tarık Papuççuoğlu'nun hastalığı araştırılmaya başlandı. İşte Tarık Papuççuoğlu hakkında merak edilenler...

Birçok popüler dizi ve filmlerde görmeye alışık olduğumuz Tarık Papuççuoğlu, bir süredir geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ameliyat masasına yattı. Giderek artan rahatsızlıkları neden ile Muğla'da operasyon geçirdi. Ünlü oyuncu ameliyat sonrası hastaneden fotoğrafını paylaşarak sevenlerine iyi sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu.

TARIK PAPUÇÇUOĞLU NE AMELİYATI OLDU?

Başarılı oyuncu geçirdiği ameliyattan sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla merak edildi. Hastalığı merak konusu olan Papuççuoğlu'nun prostat ameliyatı olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ameliyat masasına yatan Tarık Papuççuoğlu

Ameliyat masasına yatan Tarık Papuççuoğlu

Instagram hesabından fotoğraf paylaşan Papuççuoğlu, "Sonunda kilo vermenin yolunu buldum, prostatı küçülttük! Başarılı bir ameliyat geçirdim, çok şükür" notunu düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Serenay Sarıkaya, 'Aile' dizisindeki eğlenceli anlarını paylaştı! Finale son...​

Anne olmaya hazırlanan Eda Ece'den heyecanlandıran haber! Günler sonra...

İLİŞKİLİ HABER

Anne olmaya hazırlanan Eda Ece'den heyecanlandıran haber! Günler sonra...
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0