Anne olmaya hazırlanan Eda Ece'den heyecanlandıran haber! Günler sonra...

İlk kez anne olacak olmanın mutluluğunu yaşayan güzel oyuncu sevenlerine müjdeyi duyurdu. Anne olmak için gün sayan Ece, setlere geri döndüğünü sosyal medyadan "3 ay kusup geri geldim. Saçım da geri işe döndü. Şimdi yapacak işler var. Neler yaptığımı sizlere anlatacağım. Bizi izlemeye devam edin" sözleriyle açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda görkemli bir düğünle  Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren ünlü oyuncu Eda Ece anne olmaya hazırlanıyor. Hamilelikte biraz sıkıntılı günler geçiren ünlü oyuncu sosyal medyadan heyecanlandıran haberi sevenleriyle paylaştı. 

"3 AY KUSUP GERİ GELDİM, SAÇIM DA GERİ İŞE DÖNDÜ

İşe döndüğünü esprili bir dille duyuran Eda Ece paylaşımına "3 ay kusup geri geldim. Saçım da geri işe döndü. Şimdi yapacak işler var. Neler yaptığımı sizlere anlatacağım. Bizi izlemeye devam edin" notunu düştü. 

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI!

Ünlü oyuncu aylar sonra setlere dönmesinin mutluluğunu yaşayan birçok sosyal medya kullanıcısı "Hoş geldin" "Özlettin kendini" yorumunda bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gamze Özçelik'ten Hz. Hatice külliyesi paylaşımı! Herkesi mest etti

Tarık Papuççuoğlu ameliyat masasına yattı! Tarık Papuççuoğlu ne ameliyatı oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Tarık Papuççuoğlu ameliyat masasına yattı! Tarık Papuççuoğlu ne ameliyatı oldu?
Meryem Uzerli kapalı başıyla Arabistan'ı salladı! Burak Özçivit ile karesi olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Meryem Uzerli kapalı başıyla Arabistan'ı salladı! Burak Özçivit ile karesi olay oldu

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0