Victoria's Secret yıldızı Frida Aasen Türkiye hakkında şok açıklamalar yaptı!

Antalya'da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show için podyuma çıkan dünyaca ünlü manken Frida Aasen, Türkiye hakkında neler düşündüğünü anlattı.

Dosso Dossi Fashion Show defilesi Antalya'da düzenlendi. Dünyaca ünlü isimleri podyuma çıkaran organizasyonda bu yıl Victoria Secret'in  yüzü Frida Aasen oldu. Norveçli ünlü manken Türkiye hakkında samimi itiraflarda bulundu. Daha önce Türkiye'ye birkaç defa geldiğini ve çok beğendiğini söyleyen Aasen, bakın neler söyledi...

FRIDA AASEN ANTALYA'DA

Antalya'daki defilede baş manken olarak podyuma çıkan ünlü yıldız, Türkiye'ye ikinci gelişi olduğunu ve daha önce Bodrum, Kapadokya ve İstanbul'da bulunduğunu döyledi. İstanbul'a iş için, Kapadokya ve Bodrum'a ise tatil için gelen Norveçli manken "Çok güzeldi, çok beğendim" dedi.

Defile teklifi gelince çok mutlu olduğunu ifade eden Frida Aasen, Türk malı eşyalar da kullanmayı seviyormuş. Aasen, Türk malı eşyalar kullanıp kullanmadığı sorusuna "Kesinlikle kullanıyorum, kıyafetleri özellikle. Şimdi bir ev kuruyoruz, belki burada onun için de bir şeyler bulabiliriz" dedi.

Frida Aasen

Frida Aasen

"TÜRK KAHVALTILARI HARİKA"

Türkiye'yi çok sevdiğini belirten ünlü yıldız sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye’yi çok seviyorum. Burada harika zaman geçirdim. İnsanlar çok misafirperver. Buraya gelmek harika. Buradaki kahvaltıların da çok güzel olduğunu düşünüyorum. Farklı çeşitlerde peynirler var ve hepsi de çok lezzetli. Umarım yakında tekrar gelirim."

"KÜÇÜK YERDE BÜYÜDÜM"

Küçük bir yerde büyüyen ünlü manken, aslında mankenlik yapmayı hiç düşünmemiş. Bir alışveriş merkezinde tesadüfen keşfedilmiş ve mankenlik kariyeri öyle başlamış. Aasen çocukken hayelini kurduğu mesleği şöyle anlattı: "O gün alışveriş merkezinde keşfedilmeseydim daha başka bir şey yapıyor olurdum. Ben küçük bir yerde doğup büyüdüm. O yüzden de aklımda modellik yapmak olmazdı. Avukat ya da doktor olmak isterdim."

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0