Nilgün Belgün hastaneye kaldırıldı!

1988'den beri televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz Nilgün Belgün hastane kaldırıldı. Sosyal medya hesabından domuz gribine yakalandığını duyuran Belgün, sevenlerini korkuttu.

'Aşk ve Komedi' oyunuyla turneye çıkan Nilgün Belgün, Denizli'de hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Son zamanlarda yaygın olan domuz gribine yakalandığını söyleyen Belgün sevenlerini korkuttu.

Nilgün Belgün hastaneye kaldırldı

Nilgün Belgün hastaneye kaldırldı

HASTANEDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Hastaneden bir fotoğraf paylaşan usta oyuncu, "Sevgili dostlar ben de en sonunda salgın olan domuz gribine yakalandım. Yarınki Fethiye ve Muğla gösterilerimi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Yeni tarihleri en kısa zamanda sizinle paylaşmış olacağım. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere…" ifadesini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Esra Erol'un programında ilginç anlar! Pırasaya tiki olan eşini canlı yayında bayılttı

Kardeşlerim'in Elif'i Dilara Sümbül hastaneye kaldırıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim'in Elif'i Dilara Sümbül hastaneye kaldırıldı!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0