Melisa Aslı Pamuk kendi filminin galasına neden katılmadı? Ünlü oyuncunun pasaportu çalındı

Geçtiğimiz günlerde galası gerçekleştirilen "Kadınlara Mahsus" adlı filmin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, kendi filminin galasına katılmamıştı. Ünlü oyuncunun galaya katılmamasının sebebi ortaya çıktı.

Melisa Aslı Pamuk, Müjde Uzman, Merve Çağıran, Ceyda Düvenci, Yurdaer Okur, Ertan Saban, Aslı Tandoğan ve Başak Parlak gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Kadınlara Mahsus filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Vizyona giren filmin galasına katılamayan Melisa Aslı Pamuk'un galaya neden katılmadığı ise merak konusu olmuştu.

Kadınlara Mahsus gala

Kadınlara Mahsus gala

GALAYA KATILMAMA SEBEBİ BELLİ OLDU

Bir süredir futbolcu Yusuf Yazıcı ile birliktelik yaşadığı bilinen Pamuk'un Yazıcı ile birlikte yaşadığı Lille'deki evine giren hırsızlar tarafından pasaportunun çalındığı ortaya çıktı. Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan filmin diğer başrol oyuncularından Ceyda Düvenci, oyuncu arkadaşının galaya katılamama sebebini "Melisa yurt dışında. Maalesef hanesine hırsız girip pasaportunu çalmış. Dolayısıyla gelemedi, pasaportunun yenilenmesini bekliyor" ifadelerini kullanarak açıkladı.

Kadınlara Mahsus

Kadınlara Mahsus

"GALADA OLAMADIĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"

Türkiye gelemeyen Melisa Aslı Pamuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında "Galada olamadığım için çok üzgünüm. Çok güzel bir iş çıkardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gişemiz bol olsun" ifadelerini kullanarak üzüntüsünü dile getirdi.

Melisa Aslı Pamuk

Melisa Aslı Pamuk

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

FOX TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar'da büyük skandal! RTÜK Başkanından açıklama

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0