52 yaşındaki Göksel değişimiyle herkesi şaşırttı! Tanınmaz haldeymiş...

Ünlü şarkıcı Göksel, sosyal hesabından yaptığı paylaşımıyla yeni imajını hayranlarının beğenisine sunmuştu. 52 yaşındaki Gökse okul yıllığındaki fotoğrafıyla gündeme damgasını vurdu. Sevilen şarkıcı lise yıllık fotoğrafıyla ilgili ilk kez konuştu.

Depresyondayım, Bir Seni Konuşurum gibi birçok başarılı şarkıya imza atan 52 yaşındaki Göksel, genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle yeni saç modelini sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla göstermişti.

Hayranlarının büyük bir bölümü Göksel'in yeni imajını beğendi. Bir sosyal medya kullanıcısı gönderiye, "Bu kadın nasıl 52 yaşında? İnanın anlamıyorum" yorumunu ekledi. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Kısa saçlar mükemmel olmuş" yorumunu yaptı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

Yeni imajıyla bambaşka biri olan Göksel, önceki gün sabahın erken saatlerinde Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Makyajsız haliyle dikkat çeken Göksel, gazetecileri görünce şaşkınlığı gizleyemeyerek; görüntü alınmamasını rica etti.

Kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bu saatte burada ne işiniz var ya!" diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen şarkıcı, şöyle konuştu:

Arkadaşlar daha yeni uyandım, uyanır uyanmaz beni görüntülediniz resmen, spora gidiyorum. Daha fazla çekmeyin çok da uygun değilim.

LİSE FOTOĞRAFI İFŞA OLDU!

Şarkıcı Göksel'in geçtiğimiz günlerde önce ilkokul sonra da lise fotoğrafları ifşa olmuştu. Ortaya çıkan ergenlik fotoğraflarıyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı, "Resmen evrime kafa attım" dedi.

 

"Resmen evrime kafa attım. Küçüklüğümde 'Dünya güzeli' diye çağırırlardı. Ergenlik dönemimde felaket görünmeye başladım. Sebebi belki de hormonlardır. Kilo aldım, gözlükler takıldı. Aslan ağzı saçlar modaydı o zaman. Kendimi beğenmiyordum, beğenmedikçe daha da kötü görünüyordum. O dönem eve bile kapandım.

Müzik dinlemeye, deli gibi şarkı söylemeye başladım. Benim için zor bir dönemdi ama hayatta karşılaştığımız bazı zorlukların bizi daha iyiye götürdüğüne inanıyorum. Ben de onun canlı bir örneğiyim." dedi.

 

Filistinli babanın sözleri yürek yaktı! "İsrail evimizi bombalarsa..."

İLİŞKİLİ HABER

Filistinli babanın sözleri yürek yaktı! "İsrail evimizi bombalarsa..."

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0