İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak'ı sildi! Miras krizi baba-kızı düşman etti

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak'ın arası "Kuşadası'ndaki ev" krizi yüzünden açılmıştı. Zamanla buzları eritip barışan baba-kız yeniden miras krizi yüzünden karşı karşıya geldi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak, uzun yıllardır süregelen küslüklerini geride bırakarak baba-kız ilişkilerini yeniden inşa etmeye karar vermişti. Daha önce "miras" yüzünden araları gergin olan Tatlıses ve Çıtak'ın miras yüzünden tekrar karşı karşıya geldiği iddia edildi.

Tatlıses'in Dilan Çıtak dışında bütün çocuklarına ev vermesi, baba kız arasında soğuk rüzgarlar estirmiş ve Dilan Çıtak, geçtiğimiz yıllarda yaptığı açıklamada, "Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım, parayla ilgili değil. 'Çocuklara Kuşadası'ndan ev verilecek' dendi, herkese verildi ama bana verilmedi" demişti.

Miras konusunu bir türlü kapatamayan ikiliden Tatlıses'in, sosyal medya hesabından Dilan Çıtak'ı takipten çıkardığı ve kızıyla birlikte olduğu fotoğrafları da sildiği iddia edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Gazeteci Can Ataklı'nın tepki alan sözleri sosyal medyada gündem oldu! Olay yargıya taşındı

Dünyanın en fazla "doğuran ülkesi belli oldu! Türkiye bakın kaçıncı sırada çıktı...

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en fazla "doğuran ülkesi belli oldu! Türkiye bakın kaçıncı sırada çıktı...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hacı dayı 4 ay önce

olm ibo sen ağlattıklarının ahını almışsın onlar çıkıyor bence bu fiddünyada sana rahat yok.