Tolga Karel eşi ve 3 çocuğuyla poz verdi! Eleştirilerin hedefi oldu

Yaklaşık 8 yıl önce Amerika'ya taşınarak oyunculuğu bırakan Tolga Karel eşi ve çocuklarıyla çekilmiş karesini sosyal medyadan paylaştı. Karel'in mutlu aile pozu eleştirilerin hedefi oldu.

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınan Tolga Karel 8 yıl önce kariyerinin oyunculuğu bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Tır şoförlüğü yaptıktan sonra kendi lojistik şirketini kuran ünlü isim Tolga Karel son yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

Tolga Karel

Tolga Karel

MUTLU AİLE POZU ELEŞTİRİLDİ!

Bu süreçte üç çocuğu olan Tolga Karel henüz bebekken bırakıp gittiği oğlu Cihangir ile ise hiç görüşmüyor. Hatta Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva yaptığı bir açıklamada "Oğlum babasını tanımıyor. Cihangir babasına dair hiçbir şey bilmiyor. O yüzden adını da görüntüsünü de bilmiyor" demişti.

Tolga Karel, son olarak eşi Sarah Scott ile aile pozunu paylaştı ve bu paylaşım, sosyal medyada büyük tepki topladı. Karel'in paylaşımı görenler, "Cihangir'i aramıyor bile" yorumlarında bulundular.

Tolga Karel çocukları

Tolga Karel çocukları

Karel, eşi ve 3 çocuğuyla çekilmiş olduğu karesini Instagram hesabından yayınladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Karel'e oğlu Cihangir ile görüşmemesi ile ilgili eleştiri yağmuruna tutuldu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Ataizi'den hayrete düşüren açıklamalar! Estetik yaptıran kadınları eleştirdi

Emre Altuğ Mert Ramazan Demir'i yere göğe sığdıramadı!

İLİŞKİLİ HABER

Emre Altuğ Mert Ramazan Demir'i yere göğe sığdıramadı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0