Emre Altuğ Mert Ramazan Demir'i yere göğe sığdıramadı!

Yalı Çapkını dizisi ile gündemden düşmeyen Emre Altuğ, dizide rol arkadaşı Ramazan Demir hakkında açıklamada bulundu. Popüler oyuncuyu yere göğe sığdıramayan Emre Altuğ, söylediği sözlerle dikkat çekti.

Ekranların izlenme rekorunu kıran Yalı Çapkını dizsisi, hikayesi kadar oyuncularıyla da gündemden düşmüyor. Özellikle baş rolleri paylaşan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu özel hayatlarıyla birçok hayranı tarafından merak ediliyor. Şimdilerde ise Emre Altuğ, birlikte rol aldığı Mert Ramazan Demir'i yere göğe sığdıramadı. Katıldığı programda rol arkadaşına söylediği övgü dolu sözleri dikkat çekti.

Emre Altuğ, Mert Ramazan Demir

Emre Altuğ, Mert Ramazan Demir

EMRE ALTUĞ MERT RAMAZAN DEMİR'İ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADI

Emre Altuğ, katıldığı bir programda rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'i öve öve bitiremedi; "Biz Mert'le çok güleriz. Mert, benim için artık bir kardeş gibidir. Sette baba oğul ilişkisi yaşasak da aslında bakış açılarımız çok benzer. Bu yüzden sette de çok eğleniyoruz. Hatta bazen beni izlemeye bile gelirler. Ayrıca, bazen birlikte yemek yemeye de çıkarız." şeklinde ifadelerde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Hande Ataizi'den hayrete düşüren açıklamalar! Estetik yaptıran kadınları eleştirdi​

Tolga Karel eşi ve 3 çocuğuyla poz verdi! Eleştirilerin hedefi oldu

İLİŞKİLİ HABER

Tolga Karel eşi ve 3 çocuğuyla poz verdi! Eleştirilerin hedefi oldu
Oyuncu Meredith Mickelson'dan Türkiye övgü dolu sözler: Tarihiniz çok etkileyici

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Meredith Mickelson'dan Türkiye övgü dolu sözler: Tarihiniz çok etkileyici

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0