Disney'e ağzını açamayan Aras Bulut İynemli’nin Atatürk paylaşımına Sinan Akçıl'dan tepki!

ABD merkezli dizi/film platformu Disney Plus'ın Atatürk'e yaptığı saygısızlığı sineye çekip ağzını bile açmayan Aras Bulut İynemli'nin Riyad’daki Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından paylaşım yapması ünlü sanatçı Sinan Akçıl'ı kızdırdı.

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa finalinde "Atatürk" pankartı ve tişörtüne izin verilmemesi ortalığı ayağa kaldırdı. Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından Fenerbahçe ve Galatasaray maça çıkmama kararı aldı. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen olayla beraber sanat dünyasının pek çok önemli isim de "Atatürk" paylaşımlarıyla skandala tepki gösterdi.

Süper Kupa Finali

Süper Kupa Finali

Bu isimlerden biri olan Aras Bulut İynemli ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Yurtta sulh, cihanda sulh. Ne mutlu Türküm diyene" ifadelerini kullandı.

Aras Bulut İynemli

Aras Bulut İynemli

Ancak geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak büyük bir titizlikle hazırlanan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatına odaklanan "Atatürk" filminde rol alan İynemli, aynı hassasiyeti Disney'e karşı gösteremedi. Ermeni lobisinin baskılarına boyun eğen ABD merkezli dizi/film platformu Disney Plus, Atatürk dizisini yayınlamaktan son anda vazgeçti ve siyasi isimler başta olmak üzere her kesimden tepki gösterilmesine rağmen filmin başrol oyuncusundan 'çıt' sesi dahi çıkmadı.

Aras Bulut İynemli Atatürk filminden kareler

Aras Bulut İynemli Atatürk filminden kareler

SİNAN AKÇIL'DAN TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ!

İynemli'nin Disney konusundaki davranışının aksine şu anki tutarsız davranışları sosyal medya kullanıcıları tarafından "riyakarlık" olarak değerlendirilirken sevilen şarkıcı Sinan Akçıl da duruma sessiz kalmadı. 

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

"GÜNAYDIN GEÇ UYANDIN AMA BİTTİ..."

Sinan Akçıl, Riyad'daki Süper Kupa finalinde yaşanan skandalın ardından paylaşım yapan Aras Bulut İynemli'yi yerden yere vurdu. "Disney daha ağırını yaptı kardeşim zamanında bu ülkeye ama tek kelime duymadık hiçbir oyuncudan." diyerek İynemli'ye seslenen Akçıl, şöyle konuştu:

"Filmi yasakladı mesela tüm dünyada yine sessizlik oldu. Şu anda trend olan şarkımdaki sözler çok uygun bu duruma, ‘Günaydın, geç uyandın ama bitti"

Sinan Akçıl paylaşımı

Sinan Akçıl paylaşımı

Demet Akalın o şarkıyı seslendirdiğine pişman oldu! Cansu Kurtçu'ya haciz davası açıldı

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın o şarkıyı seslendirdiğine pişman oldu! Cansu Kurtçu'ya haciz davası açıldı
Yeni yılda arkadaşlarını değil Hatay'daki minikleri seçti! Şebnem Dönmez'den takdirlik hediye

İLİŞKİLİ HABER

Yeni yılda arkadaşlarını değil Hatay'daki minikleri seçti! Şebnem Dönmez'den takdirlik hediye
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 8

TurcoBEY 3 ay önce

Helal sana Sinan! Allah sana iman selameti ve cennet nasip etsin böyle milli adamları seviyoruz.

Toplam 1 beğeni

İsmail 3 ay önce

Şimdi ben de şöyle düşünsem; günümüze kadar defalarca Atatürk' ümüze yapılan sözlü-büstlerine yapılan fiili saldırılar ve aslı astarı olmayan yanlış ve hatalı yazılar ve beyanlar karşısında toplumdan tepki almamak adına susanlar o zamanlar da söyleyemediklerini şimdi mi söylemeye çalışıyorlar, biliyoruz ki Arapların dışın da da bilhassa içimizde Atatürk düşmanları var sizler de onlardanmısunız olur mu... Bence olmaz hiç bir kimse başkalarını baskı altına almamalı.

Misafir 3 ay önce

Gerçek sanatçı sinan akçıl

Toplam 1 beğeni

Zaza 3 ay önce

Helal sana Akçıl.

Toplam 1 beğeni

Misafir 3 ay önce

Aras kendini ne sanıyorsun totik senin gibilerin yüzünden artık ataturku sevmemeye basliyacam

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun