Robbie Williams'tan 6 Şubat yıkımı için adalet çağrısı: İsias Oteli neden çöktü?!

Dünyaca ünlü sanatçı Robbie Williams, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 6 Şubat'taki depremlerde yıkılan İsias Otel'de hayatını kaybedenler için adalet çağrısında bulundu.

Dünyanın en çok dinlenen sanatçıları arasında adını zirveye yazdıran İngiliz şarkıcı Robbie Williams, 2010 yılında Türk kökenli Ayda Field ile dünyaevine girmiş ve mutlu evliliğini Theodora ve Colette adında iki kızı ve Charlton ve Beau adında iki de oğlu ile taçlandırmıştı. Sık sık Türkiye hakkında açıklamalarda bulunan ve ilgili davranışıyla adından söz ettiren Williams, son olarak adalet çağrısında bulundu.

Robbie Williams

Robbie Williams

6 Şubat'taki depremlerde yıkılan, 35'i Kıbrıslı öğrenci ve öğretmen olmak üzere 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel hakkında sesini yükselten Williams, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak "Ben Robbie Williams ve bir sorum var; İsias Otel neden çöktü?" şeklinde bir soru yöneltti.

Robbie Williams

Robbie Williams

"ADALET İSTİYORUZ"

Yaşanan dram karşısında çağrıda bulunan Williams, "Adalet istiyoruz! Çocuklarımız için, Şampiyon Meleklerimiz için adalet istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İsias'ta yakınlarını kaybeden aileler, adalet ve hak mücadelesini birlikte vermek için Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği'ni kurmuşlardı.

İsias Otel

İsias Otel

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan Murat Kurum paylaşımı: Bu heyecan yeniden doğuşun simgesi!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

UNKNOW 3 ay önce

Bu tatlısu hümanisti FİLİSTİN ve GAZEE'deki katliamlar için de sesini yükseltse ya!!! ŞARLATAN herif,

Toplam 1 beğeni

Ertuğrul 3 ay önce

Bu hassasiyetini gazzeli çokcuklar için göstermiyorsan senin insanlığına tüküreyim.Sırf Türkiye yi karalamak için yapmış olduğun kanaatine varırım.

Toplam 1 beğeni

Ziyaretçi 3 ay önce

İçimizdekiler yetiyor zaten, bir de sen dışardan gazel okuma!

Toplam 1 beğeni

Mehmet 3 ay önce

Çok merak ediyorum Gazze için de Adalet istiyor musunuz..?

Toplam 1 beğeni

Hakan 3 ay önce

Bir sen eksiktin Türkiye den adalet istiyen sen kimsinsana bu hakkı kim veriyor siyonist palyaço

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun