Gökhan Özen estetik iddiaları canından bezdirdi kanıtlarla geldi! Hayranları yine inanmadı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özen, uzun yıllar Amerika'da yaşadıktan sonra yakın zamanda Türkiye'ye kesin dönüş yaptı. Geçtiğimiz günlerde bir filmin galasında objektiflere yansıyan ve ardından konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Özen'in yüzündeki değişim olay oldu. Gelen eleştirilere daha fazla sessiz kalmayan Özen, konser esnasında ilginç bir harekete imza attı.

"Aramazsan Arama", "Benim İçin N'apardın", "Civciv" ve "Dayanamam" gibi birbirinden hit parçalarla 2000'li yılların altın çocuğu olarak anılan Gökhan Özen, kariyerinin zirvesindeyken bir anda her şeyi geride bırakarak Los Angeles'a yerleşme kararı almıştı. Uzun yıllar gözlerden uzak kalan ünlü şarkıcı, 7 yılın ardından Türkiye'ye döndü.

Gökhan Özen

Gökhan Özen

Yıllar sonra konser veren Özen, sahnesi öncesi gazetecilerle bir araya gelerek merak edilen soruları yanıtladı. Eski halinden eser kalmayan ünlü şarkıcının yanaklarının dolgunluğu ve konuşurken mimiklerini rahatlıkla kullanamaması 'estetik yaptırdı' iddialarını güçlendirdi. Özen'in yeni halini gören hayranları ünlü yıldızın yanaklarına dolgu yaptırdığı, göz kapaklarını aldırdığını ileri sürdü.

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

Gelen eleştirilerin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Özen'e hayranlarının baskısı devam edince konser esnasında dikkat çeken bir harekete imza attı. Estetik iddialarına daha fazla dayanamaya Özen, sahnesinde çocukluk fotoğrafını gösterdi ve yanaklarının her zaman böyle dolgun olduğunu söyledi.

Gökhan Özen çocukluk hali

Gökhan Özen çocukluk hali

"Bu yaşta da estetik yaptırılmaz herhalde" diyen Özen, ne yapsa ne etse de yine hayranlarını inandıramadı.

ESTETİK YOK, DEMİŞTİ!

Şu sıralar konser maratonuna hız kesmeden devam eden Özen, önceki gün "Kolpaçino 4 4'lük" filminin galasında görüntülendi. Yüzündeki değişimle dikkatleri üzerine çeken Özen'in son hali sevenlerini hayrete düşürdü.

Gökhan Özen son hali

Gökhan Özen son hali

"ESTETİK DEĞİL, AKILLI LENS"

Muhabirlerin 'değişim' sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı "Estetik değil, akıllı lens takıldı. Bilgisayarı çok kullanmaktan görüş alanım darlaşmıştı. Sağlık amaçlı bir operasyondu. Ama bu görüntüye de yansıyordur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ünlü yıldızın son hali sosyal medyada alay konusu olurken yorum yağmuruna tutuldu.

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sevgi dolu paylaşım! "Babamızın gözünden biz"

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan sevgi dolu paylaşım! "Babamızın gözünden biz"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0