Eski Milli Futbolcu Rıza Çalımbay Empati programına konuk oldu!"Takımda herkesin lakabı vardı"

Katıldığı bir televizyon programı sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan Teknik Direktör ve eski Milli Futbolcu Rıza Çalımbay, yaptığı çarpıcı açıklamalar üzerine dikkat çekti. Bölümün yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılan görüntüler sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Teknik Direktör ve eski Milli Futbolcu Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk oldu. Her hafta çarşamba günü Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla gerçekleşen programda teknik direktör ve eski milli futbolcu Rıza Çalımbay, program temasıyla birlikte hakkında merak edilenleri yanıtladı. 

Rıza Çalımbay

Rıza Çalımbay

"BİR GAZETECİ TELEVİZYONDAN ESİNLENDİ"

Program sırasında Rıza Çalımbay'a lakabı olarak bilinen 'Atom Karınca' ismini sevip sevmediği soruldu. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorduğu soru üzerine lakabını sevdiğini belirten Rıza Çalımbay, diğer futbolcuların lakaplarına da değinerek verilen isimlerin hikayelerinden bahsetti. Rıza Çalımbay; "Atom Karınca bir çizgi filmdi, benim de oynadığım mevkii orta saha olduğu için, çok koşuyordum ve her tarafa yardım ediyordum. Bir gün gazeteyi açtım, bir baktım karikatür var. Atom Karınca, o dönem TV'de oynuyor. O günden beri öyle kaldı lakabım... Kötü bir lakap değil. Hikayesi bu... Bir gazeteci televizyondan esinlendi, takımdan çıkma bir lakap değil yani ama Atom Karınca lakabını seviyorum." şeklinde konuştu. 

Rıza Çalımbay

Rıza Çalımbay

"BİZİM TAKIMDA HERKESİN LAKABI VARDI"

Atom Karınca lakabının ardından diğer futbolcuların lakaplarını açıklayan Rıza Çalımbay; "Bizim takımda herkesin bir lakabı vardı, Sarı Metin'in (Metin Tekin) lakabı Nuri Alço diyorduk. Feyyaz'a Kibar Feyzo, Ulvi'ye Sefil Bilo diyorduk. Hemen hemen herkesin lakabı vardı. Saffet Sancaklı'ya İskeletor diyorduk, Ali Gültekin'e Sakar diyorduk." dedi. 

Rıza Çalımbay Empati

Rıza Çalımbay Empati

"'RIDVAN AYRILALIM BİZ' DEDİM"

Röportajı sırasında Rıdvan Dilmen ile birlikte restoran açma hikayesinden bahseden Rıza Çalımbay, restoranı nasıl kapattıklarını anlattı. Rıza Çalımbay; "Rıdvan Dilmen'le restoran açtık. Restoranı açtık, açılışa da  Başbakandan Federasyon Başkanına kadar herkes geldi. Ertesi gün bir geldik restorana, bizden başka kimse yok. Ondan sonra 'Rıdvan ayrılalım biz, bu bizim işimiz değil' dedim ve ayrıldık." ifadelerini kullandı. 

Mustafa Topaloğlu'ndan şaşırtan uzaylı açıklaması! "Bu geyik beni bitirdi"

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Topaloğlu'ndan şaşırtan uzaylı açıklaması! "Bu geyik beni bitirdi"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0