Rafet El Roman şoke eden ilginç dans şovuna hız kesmeden devam ediyor!

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, estetik kervanına dahil oldu ve yüzüne botoks işlemi yaptırdı. Hayranlarının dahi tanımakta zorlandığı şarkıcı, gelen sert eleştirilerin ardından şimdi de sahnedeki dans figürleriyle gündem oldu. Dikkat çeken dansına gelen eleştirilere kulak asmayan El Roman, yine sahnede kendinden geçti.

Günümüzde artış gösteren estetik furyası eskiden kadınları kapsarken şimdilerde pek çok erkek de yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündeme geliyor. Özellikle ünlüler dünyasında da kendini gösteren estetik operasyonları, kimi zaman ölçülü yapılsa da kimi zaman da dozu kaçabiliyor. Bu isimlerden biri olarak sosyal medyaya damga vuran Rafet El Roman'ın son hali hayrete düşürdü. Şiş görünen yüzüyle verdiği röportajla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, konuşmakta ve gülmekte zorluk yaşadı. Hayranları tarafından sert eleştirilerin hedefi haline gelen El Roman'a "Kuşum Aydın'a dönmüşsün Rafet!", "Kaşları vicdanına kadar çektirmiş", "Keşke konuşabilse neler anlatacak da öyle bir çektirmiş ki konuşamıyor" gibi yorumlar geldi.

Rafet El Roman estetik

Rafet El Roman estetik

Yüzündeki işlemler nedeniyle günlerce sert eleştirilerin hedefi haline gelen El Roman, şimdi de dikkat çeken dansıyla sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Sahne performansını ilginç dans figürleriyle taçlandıran El Roman, eleştirilere kulak asmadan yeni bir dans şovuna imza attı.

Rafet El Roman dansı

Rafet El Roman dansı

DANS ŞOVA DEVAM!

Geçtiğimiz akşam sahne alan ünlü şarkıcı, sevilen parçalarını seslendirirken dans şovunu da sahneye taşımayı ihmal etmedi. Sahnede adeta kendinden geçen El Roman'ın o anlarını kayda alan hayranları sosyal medya hesaplarından görüntüleri paylaştı. 

DOKTORUNDAN UYARI ALMIŞTI

Dansıyla sosyal medyada gündem olan El Roman, önceki gün yaptığı yeni bir açıklamada 'Nazara geldim' dedi. İlginç dans şovunun ardından dizinde ağrı olduğunu dile getiren ünlü şarkıcı, doktora gittiğini açıkladı. Doktorundan 'Dans dilinizi değiştirmeniz lazım' şeklinde uyarı aldığını dile getiren El Roman, doktorunun dizlerini oynatmadan dans etmesi gerektiğini söylediğini açıkladı.

ESTETİK İDDİALARI NEDENİYLE AÇIKLAMA ÜSTÜNE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Eleştirilere karşı daha fazla sessiz kalamayan ünlü şarkıcı ise sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak konuya açıklık getirdi. Botoks yaptırdığını itiraf eden ünlü isim, "Arkadaşlar botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım! Bazı insanların kesinlikle botoks yaptırmaması lazım. Ben de onlardan biriyim. Karizmam mı, yakışıklılığım mı desem resmen mahvoldu!" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

"FAKE, KURGU, MONTAJ"

Basına yansıyan görüntüsü ile çok konuşulan 55 yaşındaki sanatçı, Batı Trakya’nın sembol ismi merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan 'Sadık Ahmet' filminin galasına katıldı. Galada da 'çok konuşulan' görüntüsü hakkında muhabirlerin "Oyuncuların sanatçıların geçirdiği estetik operasyonlarından sonra mimiklerini kullanamama gibi şikayetleri oluyor. Son geçirdiğiniz estetik operasyondan sonra mimiklerinizi kullanabiliyor musunuz?" şeklindeki sorusunu yanıtlayan ünlü isim, "Bugün konumuz o olmasın, başka bir zaman konuşalım. Hiç operasyon olmadım. Orada kaşlarım yukarı çıkmış, öyle göstermişler. Bugün makyaj bile yapmadım. Bakın var mı herhangi bir şey? Fake şeyler yapılıyor. Kurgu, montaj oluyor. Benim bugün fotoğraflarım çekildi. Hollywood starı gibi atmışlar." ifadelerini kullandı.

"KOMŞULARIM BİLE YAPTIRIYOR, HERKES YAPTIRIYOR"

Gittiği her ortamda estetik sorularıyla karşı karşıya kalan El Roman, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Muhabirlerin "Rafet Bey estetik yaptırmanız çok konuşuldu. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan ünlü şarkıcı, şöyle konuştu:

"Öyle görüldüğü gibi bir vahim durum yok. Aslında arkadaşlar sahne insanı olunca insan biraz da merak ediyor. Çevremizde bu konuda bilgili olan sevenlerimiz, arkadaşlarımız var. Sürekli davet ediyorlar. Güzel kremlerimiz var, yok efendim bakım yapalım. Benimde yaş ilerledikçe bu tür şeyler ilgimi çekiyor. Bu estetik olayı son zamanlarda dünyayı sarmış bir durumda. Benim komşularım bile yaptırıyor. Herkes yaptırıyor"

Şekerpare'nin yıldızı Yaprak Özdemiroğlu'nun son haline inanamayacaksınız!

İLİŞKİLİ HABER

Şekerpare'nin yıldızı Yaprak Özdemiroğlu'nun son haline inanamayacaksınız!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

ahmet 2 hafta önce

eyvah

Haliçwood 2 ay önce

Hangi karizma ile yakışıklılık, sorması ayıp olmasın.

Toplam 3 beğeni

Htc 2 ay önce

Gayet karizmatik bir adamdı ama şu an hiç bir şey kalmamış. Çok üzüldüm. Tabi ki herkesin özeli ne isterse yapar ama göz önünde biriyim ihtiyaç duydum dedikten sonraki haliniz eskiyi artıyorsa vay ki vay.

Toplam 3 beğeni

Neco 2 ay önce

Insanlar maymundan gelmemiş ama bazıları maymuna dönmüş şunun tipine bak babası emzirmis bunu

Toplam 4 beğeni

Hisar 2 ay önce

mr.spak vardi bir zamanlar ona benzemis

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun