Doğu Demirkol ünlü yönetmenleri ilk kez anlattı! "İkisini de çağırdım"

Geçtiğimiz günlerde vizyona girerek büyük ses getiren Ölümlü Dünya 2 filminin ardından Yaşam Koçu filminin galasıyla gündeme gelen ünlü komedyen Doğu Demirkol, bu kez açıklamalarıyla dikkat çekti. Son zamanlarda küslükleri üzerine sık sık gündeme gelen iki büyük yönetmeni galaya davet ettiğinden bahseden Doğu Demirkol, beklemediği bir tepki aldığını söyledi.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yazarlık yönüyle de bilinen ünlü komedyen Doğu Demirkol, yaptığı açıklamalar üzerine gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir program sırasında Ölüm Dünya 2 filminin arka planında yaşananlara dikkat çeken ünlü komedyen bu kez küs olmaları ile bilinen Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan ile gündeme geldi. 

Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan

Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan

"İKİSİNDEN BİRİ GELMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM"

Röportajı sırasına yazarlığını ve başrol oyunculuğunu üstlendiği Yaşam Koçu filminin galasına iki ünlü yönetmen olan Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan'ı davet ettiğinden bahseden Doğu Demirkol; "Yaşam Koçu filmimin galasına Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan'ı çağırdım. İkisinden biri gelmez diye düşündüm. İkisi de gelmedi." şeklinde konuştu. 

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

SEMPATİK TAVRI BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Röportajın yayınlanmasının kısa bir süre sonra sektörde adıyla ünlü yönetmenlere olan yaklaşımı ve sempatik tavrı üzerine büyük beğeni alan Doğu Demirkol, açıklamalarıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Şarkıcı Bora Gencer ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı sağlık durumu hakkında bilgi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bora Gencer ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0