Kate Middleton ameliyat oldu! İyileşmesi aylar sürecek

İngiltere'de Galler Prensesi Kate Middleton, başkent Londra'daki bir hastanede karnından ameliyat oldu. Galler Prensesi, yaklaşık 2 hafta hastanede kalacak.

İngiliz kraliyet ailesinin önde gelen üyeleri bu aralar sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Kral Charles'tan sonra tahtın ilk sıradaki varisi olan Prens William'ın karısı Kate'in önceki gün karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklandı. Kensington Sarayı'nın yaptığı bu duyurunun üzerinden 90 dakika geçmişti ki bu kez Buckingham Sarayı'ndan resmi bir duyuru geldi. Buna göre de Kral Charles, önümüzdeki hafta prostat nedeniyle bir operasyon geçirmek için hastaneye yatacak.

Kate Middleton

Kate Middleton

Yapılan duyuruya göre ortada acil bir durum yoktu, planlı bir ameliyattı. Açıklamaya göre de başarılı geçti. Kate'in  tam olarak karın bölgesinin neresinden ve neden operasyon geçirdiği açıkça belirtilmese de resmi duyuruya göre 10 ile 14 gün arasında hastanede kalacak.

Bu durum da Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate'in aile düzenlerini de bütün resmi programlarını da değiştirmelerini gerektirdi.

UZUN SÜRE İYİLEŞMEYİ BEKLEYECEK

Çünkü belirtildiğine göre Kate, hastane sonrasında da uzun bir süre görevlerine dönemeyecek ve evinde iyileşmeyi bekleyecek.

Aamir Khan'ın oğlunu gören inanamadı! Junaid Khan yakışıklılığıyla gündemde...

İLİŞKİLİ HABER

Aamir Khan'ın oğlunu gören inanamadı! Junaid Khan yakışıklılığıyla gündemde...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0