Kanye West tüm dişlerini çektirip titanyumla kaplattı! Eşi bu haline resmen bayıldı

Bir süre önce Yahudi karşıtı ırkçı ifadeler kullanan ve bu yüzden hem birçok markayla iş birliği fırsatını kaybeden ve linçlenen Kanye West, akılalmaz davranışlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde dişlerinin tamamını titanyumla kaplatmasıyla gündeme gelen West, eşinin beğenisini kazanmış olacak ki Censori telefon arka planına bu fotoğrafı tercih etti.

Dünyanın en ünlü rapçilerinden biri olarak anılan Kanye West, son yıllarda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar ve sokaktaki davranışlarıyla hayranlarını hayrete düşüyor. 2018 yılından beri psikolojik bir rahatsızlık olan "Bipolar Bozukluk" ile mücadele eden West'in akılalmaz davranışlarına bir yenisi daha eklendi.

Kanye West

Kanye West

Bütün dişlerini çektiren West, usta Diş Teknisyeni Naoki Hayashi ile birlikte Beverly Hills'te Dr. Thomas Connelly'e giderek elmastan daha pahalı olan titanyumla dişlerini kaplattı.

Kanye West dişleri

Kanye West dişleri

Kanye West dişleri

Kanye West dişleri

Tamı tamına 850 bin doları gözden çıkaran West'in yeni görüntüsünü James Bond'un meşhur kötüsü 'Jaws'a benzetmesi ise hayranlarını şaşırttı.

Hayranlarının beğenisini kazanamayan West, yeni görüntüsüyle eşi Bianca Censori'nin takdirini kazandı. Geçtiğimiz gün ise Los Angeles'ta görüntülenen Censori'nin eşinin yeni titanyum dişlerinin fotoğrafını telefonunun arka planı olarak kullandığı görüldü.

Siz West'in yeni görüntüsü hakkında ne düşünüyorsunuz?

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

verme 3 ay önce

akilli adam bu kafa devam etsin yakinda geberdi derler bir yerde