Hazar Ergüçlü'nün İnci Taneleri için bölüm başı ücreti ortaya çıktı! Rekor fiyata anlaştı

"İnci Taneleri" dizisindeki Dilber karakteriyle daha şimdiden dikkatleri üzerine çeken Hazar Ergüçlü'nün dizi için bölüm başı alacağı ücret dudak uçuklattı.

25 Ocak günü Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşmaya hazırlanan yeni dizi "İnci Taneleri", daha başlamadan gündem oldu. Hazar Ergüçlü'nün oynadığı "Dilber" karakterinin dikkat çeken dansı sosyal medyada tartışmalara yol açarken ünlü yıldızın bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı.

Hazar Ergüçlü

Hazar Ergüçlü

Müge Dağıstanlı'nın 10haber.net'te yayınlanan haberine göre; Ergüçlü, İnci Taneleri dizinde bölüm başı tamı tamına 850 bin TL alacak. Ergüçlü'nün alacağı ücreti duyan sosyal medya kullanıcıları "Yalnızca dansıyla ön plana çıktı, oyunculuk nerede?!" diyerek tepki gösterdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

TRT'nin yeni dizisi Bir Sevdadır'a büyük ilgi! 

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0