Oyuncu Metin Zakoğlu ölümden döndü!

Ünlü tiyatrocu ve oyuncu Metin Zakoğlu'nun trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen ünlü tiyatrocu "Kontrolü kaybettik, araba bariyerlere çarparak durabildi. Pert hale gelen arabadan sapasağlam çıktık çok şükür... Emniyet kemeri hayatımızı kurtardı, lütfen takmayı ihmal etmeyin" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda komşu ile davalık olan ünlü tiyatrocu Metin Zakoğlu, Bodrum turnesinden dönüşte Balıkesir otobanında kaza geçirdi.

ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Ölümden dönen Zakoğlu, "Kontrolü kaybettik, araba bariyerlere çarparak durabildi. Pert hale gelen arabadan sapasağlam çıktık çok şükür... Emniyet kemeri hayatımızı kurtardı, lütfen takmayı ihmal etmeyin" açıklamasında bulundu.

Metin Zakoğlu trafik kazası

Metin Zakoğlu trafik kazası

Ünlü oyuncu Metin Zakoğlu, birçok dizide oynamasının yanı sıra az sayıda seyirciye ev ortamı sağlayarak tiyatro oyunları sergilemek amacıyla "Evde Tiyatro" girişimini kurdu.

SESSİZLİK TACİZİ

Ancak belalı komşusuyla tartışmak istemeyen ünlü oyuncu bu nedenle tiyatro gösterimlerini evde yapmaya son verdi. Buna rağmen her misafiri geldiğinde Zakoğlu'nun kapısına dayanan Kemal B., ünlü oyuncuya rahat vermemek için tacizlerine devam etti.

VİDEO KAYDINI AÇIP KAPIYA DAYANDI

Tiyatrodan arkadaşları İrem Ö. ve Alpcan T.'nin de evinde olduğu 27 Eylül 2022 günü arkadaşlarıyla sohbet ettiği esnada Kemal B. Zakoğlu'nu telefonla aradı. Telefonda bağırarak hakaretler savuran komşu, yetmezmiş gibi bir de kapıya dayandı. İrem Ö.'nün kapıyı açmasıyla elindeki telefonla içeri giren Kemal B., Zakoğlu'nun evini videoya çekmeye başladı.

SOLUĞU SAVCILIKTA  ALDI!

Komşusunun izinsiz olarak evini görüntülediğini anlayınca çılgına dönen ünlü oyuncu komşusunu yaka paça evden kovdu. Ancak komşusu çektiği video kaydını Zakoğlu'nun ev sahibine gönderdi. Yaşanan tartışmasının ardından ünlü oyuncu ve arkadaşları soluğu savcılıkta aldı.

15 YIL HAPSİ İSTENDİ

Metin Zakoğlu ile arkadaşları komşu Kemal B.'den şikayetçi olunca savcılıkça soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda şüpheli Kemal B.'ye "Israrlı takip", "Özel hayata ilişkin görüntü almak ve ifşa etmek" ve "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçlarından 15 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Alişan'dan gülümseten video! Okullar tatil olunca iş başa düştü...

Fransız askısı yaptıran Serap Paköz'ün son hali herkesi şoke etti! Yine yüzüne ne oldu?

İLİŞKİLİ HABER

Fransız askısı yaptıran Serap Paköz'ün son hali herkesi şoke etti! Yine yüzüne ne oldu?

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0