Zayn Malik yıllar sonra geri döndü! 2016 stiliyle herkesi hayrete düşürdü

Bir zamanların popüler müzik grubu olan One Direction'ın üyelerinden Zayn Malik, uzunca bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Malik, yıllar sonra katıldığı bir etkinlikte tarzıyla dikkat çekti.

2010'lu yıllara damgasını vuran One Direction'un üyeleri arasında yer alan Zayn Malik, geçtiğimiz günlerde bir davette boy gösterdi. 2015 yılında gruptan ayrılan Malik'in, dünyaca ünlü model Gigi Hadid'den bir kızı oldu. Ardından yollarını ayıran çiftten eski One Direction üyesi Zayn Malik uzun soluklu bir inzivaya çekilmişti.

Zayn Malik

Zayn Malik

UZUN ZAMAN SONRA İLK DEFA GÖRÜNTÜLENDİ

Son bir kaç yıl içerisinde adeta ortalıktan kaybolan Malik, son olarak bir davette görüntülendi. Geçtiğimiz aylarda çıkardığı yeni şarkısının ardından sosyal medya paylaşımlarına da kaldığı yerden devam eden Malik, ilk olarak katıldığı Japon markası Kenzo'nun defilesinde görüntülendi. Mavi bir blazer takım tercih eden Zayn Malik'in bu tarzı büyük beğeni topladı.

Zayn Malik yıllar sonra görüntülendi

Zayn Malik yıllar sonra görüntülendi

"2016 RUHUNDAN PEK SIYRILAMAMIŞ GİBİ"

Ertesi gün katıldığı bir başka etkinlikte objektiflere takılan Malik bu tarzı ise çok fazla beğenilmedi. Loewe markasının Paris Moda Haftası'ndaki defilesinde görüntülenen Malik'in tarzı için "2016 ruhundan pek de sıyrılabilmiş değil" yorumu yapıldı.

Zayn Malik 2016 tarzı

Zayn Malik 2016 tarzı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

O kumaşçının taktiği viral oldu! "Zeka en büyük sermayedir"

Dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz'dan ibretlik sözler! Çocuklarına o şeye asla izin vermiyor

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü oyuncu Penelope Cruz'dan ibretlik sözler! Çocuklarına o şeye asla izin vermiyor
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0