Eda Ece ilk kez anlattı! "Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla yeni bir marka kurduğunu duyuran ünlü oyuncu Eda Ece, önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Şimdilerde 6 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen ünlü oyuncu, hamileliğine dair yaptığı samimi açıklamalar üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Bir dönemin oldukça popüler dizisi Yasak Elma'da 'Yıldız' rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik haberinin ardından ilk kez görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin soruları üzerine hakkında merak edilenleri yanıtlayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecinden ilk kez bahsetti. Eda Ece; "Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim." şeklinde konuştu.  

 Eda Ece

Eda Ece

ŞİMDİLERDE 6 AYLIK HAMİLE!

2023 yılında oyunculuk kariyerine ara vererek ünlü basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile dünyaevine giren Eda Ece, oldukça görkemli bir organizasyon ile evlenmişti. Evliliğinden kısa bir süre sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. 

 Eda Ece yeni marka

Eda Ece yeni marka

"İNTERNETTEN SATIŞA BAŞLADIK"

Hamilelik sürecinde boş kalmadığından bahseden Eda Ece, röportajı sırasında "Hamileliğimin kış aylarına denk gelmesi iyi oldu. Yazın zorlanırdım. Bu arada bir giyim markası çıkardım. İnternetten satışa başladık. Kumaş dersi de aldım." şeklinde konuştu.

 Eda Ece

Eda Ece

"HERKESİ EĞLENDİRDİM ÇOCUĞUMU EĞLENDİREMEDİM"

Hamileliğinin ilk 3 ayında çok zorlandığını dile getiren ünlü oyuncu, bu süreçte eşiyle olan iletişiminden bahsetti. Eda Ece;  "Tam bir eziyet oldu bu durum. Kız hamileliği daha zormuş. Gupse Özay ve Aslı Enver ile konuşuyorum. Gupse’nin ‘Lohusa’ filmini izlemek istiyorum. Ama Gupse ‘İzleme sakın. Duygusalsın, ağlarsın’ dedi. Hem gülmek hem de ağlamak için izleyeceğim. Kadınlara iyi davranmak lazım bu dönemde. Eşlerinize iyi davranın. Buğra da süperdi bu arada, kendisine teşekkür ediyorum. Bebeğim de sabah 5’te başlıyor tekmelemeye, aşırı tekmeci. Neden içeride bu kadar sıkıldı anlamadım. Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim." dedi. 

 Eda Ece

Eda Ece

"YENİ İSİMLER ÇOK DEĞİŞİK"

Röportajı sırasında kız bebek beklediklerini söyleyen Eda Ece, isim seçme konusunda kararsız kaldıklarından bahsetti. Eda Ece; "Benim ismimi de son dakika koymuşlar. Normal bir isim koymak istiyorum. Yeni isimler çok değişik. Yeğenimin sınıf listesini baktım, ‘Lili, Lala, Lolo’ gibi isimler var. Annemin adı Ayşe, en kötü onun ismini koyacağım." şeklinde konuştu.

Eda Ece ve Şevval Sam

Eda Ece ve Şevval Sam

"KIZIMI BOHEM YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR"

Yakın arkadaşı Şevval Sam'ın bu süreçte olan desteğini es geçmeyen ünlü oyuncu; "Meksika’dan yerel kıyafetler almış. Kızımı, bohem yetiştirmeye çalışıyor." dedi. 

Anıl Altan'dan ikiz kızlarıyla gülümseten oyun! Buz dolu suya...

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan'dan ikiz kızlarıyla gülümseten oyun! Buz dolu suya...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

VİCDAN 3 ay önce

Kadın milleti aşağılıyor, depremzedelere hakaret ediyor, sonra da hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.