Metin Şentürk'ten korkutan haber! Apar topar hastaneye gitti

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk'ten hayranlarını korkutan bir haber geldi. Evinde geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu soluğu hastanede alan Şentürk, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendirdi.

Dünya Engelliler Birliği Başkanı, oyuncu, müzisyen ve şarkıcı Metin Şentürk, geçirdiği bir kaza sonucu ayağının çatladığını duyurdu. Ev kazası yaşadığını açıklayan Şentürk, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak ayağının alçıya alındığını dile getirdi.

"ALLAH'IN İZNİYLE SAĞLIĞIMA KAVUŞACAĞIM"

Durumunun iyi olduğunu ve yakın zamanda sağlığına kavuşacağını söyleyen Şentürk, şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli dostlarım, geçirdiğim küçük kazanın neticesinde ayağımda küçük bir çatlak oluştu. Sizleriniz duaları ve yüce Allah’ın izniyle en kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Bu kaza vesilesi sizinle paylaşmak istediğim önemli bir konu var; yalnızca bakış açımızı değiştirerek başımıza gelen kötü şeylerin üstesinden gelebilir, sıkıntıları da eğlenceye çevirebiliriz. Hepinizi muhabbetle kucaklıyorum."

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0