Ayfer Vardar Merinos AKKM’de düzenlenen türkü gecesinde sahne aldı!

Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Ayfer Vardar, geçtiğimiz günlerde Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Farklı yörelere ait birçok türküyü seslendiren ünlü müzisyen salonu dolduran izleyicilerden büyük alkış aldı.

Güçlü sesi ve başarılı sahne performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü müzisyen Ayfer Vardar geçtiğimiz günlerde Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkü Gecesi konserinde sahne aldı. 

Kemal Kamalı ve Ayfer Vardar

Kemal Kamalı ve Ayfer Vardar

SEVİLEN TÜRKÜLERİ SESLENDİRDİ!

Koro Şefi Kemal Kamalı öncülüğünde yörelerden sevilen türküleri seslendiren ünlü müzisyen Bursalı türkü severlere eşsiz bir müzik yolculuğu yaşattı. Konserinin sonunda çiçek takdim edilen ünlü müzisyen, kendisiyle birlikte çiçek alan Şef Kemal Kamalı'yı izleyicilere takdim etti. 

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Türkü Gecesi

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Türkü Gecesi

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0