İbrahim Tatlıses şakası yaptı ölüm tehdidi aldı! Komedyen Özkan Çelik yargı yolunu tuttu

Çeşitli komedi kulüplerinde stand up gösterileri yapan Özkan Çelik, İbrahim Tatlıses'in vurulmasıyla ilgili şaka yapınca ölüm tehdidi aldı. Çelik, konuya ilişkin hukuki süreç başlatacağını beyan etti.

Komedyen Özkan Çelik, komedi kariyerine yeni başlamış ve komedi kulüplerinde sahne alarak adını duyurmaya çalışıyordu. Birçok konuya ilişkin çeşitli şakalar yapan Çelik, bu kez yaptığı şakadan ötürü başını derde soktu. Özkan Çelik, sahnede İbrahim Tatlıses'ın 2011'de silahlı saldırı sonucu vurulup ağır yaralanması hakkında bir şaka yaptı ve bu şakanın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Çelik, Tatlıses şakası yüzünden kimliği belirsiz kişiler tarafından ölüm tehditleri aldı.

Özkan Çelik

Özkan Çelik

İBRAHİM TATLISES ŞAKASINA ÖLÜM TEHDİDİ

Özkan Çelik, BKM Mutfak komedi kulübünde yaptığı stand up'ta İbrahim Tatlıses'in 2011'de vurularak ağır yaralanmasıyla ilgili bir şaka yaptı. Şakada kimsenin tetikçinin dramından bahsetmediğine vurgu yaparak güldürmeyi hedefleyen Çelik, ölüm tehdidiyle karşılaştı.

Söz konusu şakayı sosyal medya hesabından da paylaşan Çelik yorumlarda, "Gülmeyi bırak tebessüm etmeyi aklımdan geçiremedim. Herkes yapmamalı bu işi.",  "Komik değil... İyi ki de ölmemiş dünyanın en büyük sesi. Elbette hepimiz öleceğiz lakin bu konu üzerinden bu espri çok saçma olmuş.", "Bunu komediye alet etmek çok utanç verici bir durum.", "Bence yanlış olmuş... Ne olursa olsun bu bir cinayet teşebbüsüdür... Gülmek, eğlenmek olmaz." gibi çok sayıda tepki aldı.

Özkan Çelik instagram paylaşımı

Özkan Çelik instagram paylaşımı

ÖZKAN ÇELİK YARGIYA BAŞVURDU

Eleştirel yorumlarla kalmayan ve ölüm tehditlerine varan yorumlar, komedyeni rahatsız etti. Çelik, sosyal medya hesabından hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Elif 1 ay önce

Bu insanlar ne hâle gelmiş . Neye gülüp neye gülünmeyecegini bile idrak edemeyen , nerde susup nerde sükut edecegini bilmeyen edepsizlerle dolduk taştık

Cüneyt 1 ay önce

ibo nun adamlaridir iste