Rupert Murdoch 92 yaşında evlilik için bir şans daha deniyor!

Ünlü medya patronu Rupert Murdoch, 92 yaşında evlilik için son bir şans daha deniyor. 67 yaşındaki ortağı ile bu yaz evleneceğini açıklayan Rupert Murdoch, herkesi şaşkına çevirdi.

92 yaşındaki medya devi evlilik için kendine son bir şans daha tanıdı. 5 kez evlenen ve 6 kez nişan yapan Murdoch, bu kez emekli bilim adamı Elena Zhukova ile hayatını birleştiriyor. İkili, 1 Haziran'da Murdoch'un Kaliforniya'daki malikanesi ve bağında yapılması planlanan bir törenle evleneceği söyleniyor.

Murdoch'ın yeni sevgilisi Elena Zhukova, tanınmış bir moleküler biyologdur. Rus olan Elena Zhukova, 1991 yılında ülkesinden ayrılarak ABD'de yaşamaya başladı ve şimdiye kadar iki kez evlenip boşanmıştır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Neler oldu neler! Gündemi sıkı takip ediyorum diyenler bu videoda buluşuyor

Mehmet Ali Erbil'in evlilik isteği ailede krize neden olmuştu! "Ben ne dersem kabullenecek"

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Ali Erbil'in evlilik isteği ailede krize neden olmuştu! "Ben ne dersem kabullenecek"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0