Semicenk'e 80 bin kişilik asker uğurlaması!

Geçtiğimiz gün en kalabalık asker uğurlaması gerçekleşti. Ünlü şarkıcı Semicenk Bursa Osmangazi Meydanı'nda verdiği konserle askere uğurlandı. 80 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen konser sonrası, birliğine teslim olmak üzere Isparta'ya hareket etti.

En kalabalık asker uğurlaması Bursa'nın Osmangazi Meydanı'nda gerçekleşti. Semicenk, bir konserle sevenlerine bir süreliğine veda etti. 80 bin kişinin katıldığı konserde hep bir ağızdan "En büyük asker bizim asker" sesleri yükseldi. Konserde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş da yerini aldı.

SEMİCENK'E 80 BİN KİŞİLİK ASKER UĞURLAMASI

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar sahneye çıkarak sevilen sanatçıya Türk Bayrağı, Osman Gazi minyatürü, savaşçı miğferi hediye etti ve boynuna asker örtüsü bağladı.

Semicenk asker uğurlaması

Semicenk asker uğurlaması

Dündar, sahneden yaptığı konuşmada "Bursa'ya kazandırdığımız Osmangazi Meydanı bugün 80 bin kişiyi ağırladı. Meydan bugün doldu taştı. Bursalıların buluşma noktası oldu. Bugün burada tarihi kalabalık var, bugün meydanda coşku var. Herkes bu eseri çok beğendi. Bundan sonra da Osmangazi’ye böyle güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Bugün burada bizlere unutulmaz bir gece yaşatan Semicenk kardeşimizi Osmangazi Meydanı’ndan askere uğurluyoruz. Allah en güzel şekilde vatani görevini yapmayı nasip etsin" ifadelerine yer verdi.

Semicenk

Semicenk

Meydanda 2 saat boyunca sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, törenin ardından birliğine teslim olmak üzere Isparta'ya doğru yola çıktı.

Bursa kestanesi artık coğrafi işaret tescilli! Bursa'nın coğrafi tescil değeri 33'e yükseldi

İLİŞKİLİ HABER

Bursa kestanesi artık coğrafi işaret tescilli! Bursa'nın coğrafi tescil değeri 33'e yükseldi
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Polat Alemdar 1 ay önce

Abartının her türü iticidir. Sevginin fazlası da israftır. Her şey dozunda güzel Dengeyi bozan her aşırılık tepki görür. Yani sözün kısası olmamış.