Olivia Munn meme kanserine yakalandı! 10 ayda 4 ameliyat geçirdi

Olivia Munn, 13 Mart'ta kendisine agresif meme kanseri teşhisi konulduğunu açıkladı. Dünyaca ünlü oyuncu, 10 ayda 4 ameliyat geçirdi.

Dünyaca ünlü olan yıldız oyuncu Olivia Munn'dan hayranlarını  üzen haber geldi. 43 yaşındaki başarılı oyuncu, agresif bir göğüs kanseri türüne yakalandığını ve ameliyat olduğunu açıkladı. Son 10 ayda 4 ameliyat geçirdiğini açıklayan ünlü oyuncu, "Doktorunuzdan Meme Kanseri Risk Değerlendirme Puanınızı hesaplamasını isteyin" açıklamasında bulundu.

Olivia Munn meme kanserine yakalandı

Olivia Munn meme kanserine yakalandı

MEME KANSERİNE YAKALANDI

Şubat 2023'te kız kardeşiyle birlikte 90 farklı kanser genini kontrol eden ve testlerin negatif çıktığını belirten Munn, Nisan ayında meme kanseri teşhisi konulduğunu söyledi. Biyopsi sonucunda, her iki memesinde de Luminal B kanseri olduğunu öğrendi. Luminal B, hızlı yayılan ve agresif bir kanser türüdür. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Gözlerden uzak büyütüyordu Hande Ataizi’nin oğlu Leon'u görenler şaşkına döndü!

İLİŞKİLİ HABER

Gözlerden uzak büyütüyordu Hande Ataizi’nin oğlu Leon'u görenler şaşkına döndü!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0