Rafet El Roman'dan olay olan itiraf! "Bir daha asla..."

Son zamanlarda yüzüne yaptırdığı estetik işlemler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Rafet El Roman, yüzündeki değişimle büyük tepki toplamıştı. Ünlü şarkıcı, yaptırdığı estetik operasyonlar hakkında ilk kez konuştu.

Sesi ve sahne performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Rafet El Roman, son zamanlarda yaptırdığı estetik işlemlerle sık sık gündeme geliyordu. Aldığı tepkiler üzerine en son botoks yaptırdığını itiraf eden ünlü şarkıcı, estetik işlem yaptırdığı için pişmanlık yaşadığını söyledi. Verdiği röportaj sırasında kadın sanatçıların yaptığı yorumlara değinen Rafet El Roman; "Haklılar, erkeklere estetik yakışmıyor. Ben de çok pişman oldum bir daha asla yaptırmam." dedi. 

Rafet El Roman

Rafet El Roman

YORUMDA YAPANLARA HAK VERDİ!

Son zamanlarda çıkan estetik haberleri üzerine ünlü şarkıcı Bengü; "Estetik erkeklerde pek güzel durmuyor." şeklinde yorumda bulunmuştu.  Rafet El Roman röportajı sırasında Bengü'nün bu sözlerine değinerek bir itirafta bulundu. 

Rafet El Roman

Rafet El Roman

"HERKES YADIRGADI!"

Açıklamaları esnasında yüzündeki marjinal değişime dikkat çeken Rafet El Roman; "Kadınlar haklı, erkeklere estetik yakışmıyor. Ben şahsen botoks yaptırdım, pişman oldum. Sevenlerimden çocuklarıma kadar herkes yadırgadı." ifadelerini kullandı. 

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca'nın lüks evini görenler gözlerine inanamadı!

İLİŞKİLİ HABER

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca'nın lüks evini görenler gözlerine inanamadı!
Emre Altuğ’un yeğeniyle benzerlikleri şaşırttı! Resmen kardeş gibiler

İLİŞKİLİ HABER

Emre Altuğ’un yeğeniyle benzerlikleri şaşırttı! Resmen kardeş gibiler

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Cemil 1 ay önce

Allahin verdiği yüzü beyenmiyorsan Allah da seni böyle yapar