'Taş Bebek' Gönül Yazar'dan sevenlerini korkutan haber! Hastaneye kaldırıldı

'Taş Bebek' lakaplı Türk Sanat Müziği sanatçısı Gönül Yazar'dan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Hastaneye kaldırılan sanatçının bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

Türk Sanat Müziği'nin 'Taş Bebek' lakabıyla tanınan sanatçısı Gönül Yazar'ın bir süredir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. 2022 yılında evinde geçirdiği kaza sonucunda görme yetisini kaybettiği ve ameliyat olarak yetisini geri kazandığı bilinen Yazar'ın şimdi de bacağına pıhtı atması sebebi ile hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Gönül Yazar

Gönül Yazar

Gözünü kaybettiği söylenen Gönül YazarİLİŞKİLİ HABERGözünü kaybettiği söylenen Gönül Yazar'dan şaşırtan itiraf: "Geceleri yalnızlıktan ağlıyorum"

"SIKINTILI GÜNLER GEÇİRİYOR"

Yaklaşık bir haftadır hastanede tedavi gördüğü belirtilen Yazar'ın sağlık durumu ile ilgi bilgi veren Magazin yazarı Onur Akay, yaklaşık bir buçuk saat boyuncu Gönül Yazar'la telefon görüşmesi yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı

Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı

"Bacağına pıhtı atması sonucu yedi gündür hastanede yatarak tedavi olan Gönül Yazar, şimdilerde biraz sıkıntılı günler geçiriyor. Doktorları, bacağındaki leblebi büyüklüğündeki o pıhtıyı tamamen eritmeye çalışıyor. Gönül Yazar, bir bacağının beş bacak gibi şiştiğini, önce geçer diye belli bir süre doktora gitmediğini ama bacağı şişmeye devam edince ve bacağına ellediğinde beton gibi sert olduğunu da görünce, korkarak hemen hastaneye gittiğini ve ölümden döndüğünü anlattı. İğne ve ilaç tedavileri ile durumunun iyiye gittiğini de öğrendiğim ve tüm sevenlerine selamlarını gönderen canım Gönül ablama acil şifalar, sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Mert Yazıcıoğlu'ndan samimi açıklama! O soruya ilk kez cevap verdi

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

İsmail 1 ay önce

Sanatı-İnsanlığı ile tartışılmayacak bir Hanımefendi... Şahsına geçmiş olsun der kalan yaşamında sağlık-mutluluk ve uzun soluklu ömürler dilerim....