Kıvanç Tatlıtuğ'la ikiz gibiyiz, diyen Tayfun Duygulu'dan yeni açıklama!

Gerdanını kırarak yaptığı dans ve dikkat çeken sesiyle 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Tayfun Duygulu, kendisini Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetmiş ve açıklamaları çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ'la ikiz gibiyiz diyen Duygulu'dan yeni bir açıklama geldi.

"Hadi Yine İyisin" parçasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve 90'lı yıllarda fırtına estiren şarkıcı Tayfun Duygulu, geçtiğimiz haftalarda AKŞAM TV'de yayınlanan Akşam Yıldızı'na konuk oldu. Akşam Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'a açıklamalarda bulunan Duygulu, meslek hayatındaki yükselişi ve özel yaşantısı hakkında konuştu.

Tayfun Duygulu

Tayfun Duygulu

"KAYBOLMADIM DAHA AZ GÖRÜNÜR OLDUM"

90'lı yıllarda önce Türkiye'nin Elvis Presley'i ardından da Michael Jackson'ı olmak için yola çıktığını anlatan Tayfun Duygulu, şu sıralar gözlerden uzak kalma sebebinin kendi tercihi olduğuna vurgu yaptı ve şöyle konuştu:

"Bunu başardım. Benim deri montumun ucu gözüktüğünde kızlar çığlık atıyordu. 10 yıl sokakta yürüyemedim, bunaldığımda kendimi nadasa bıraktım" dedi. Elvis Presley hayranı olarak büyüdüğünü, gençlik yıllarında onun gibi deriler giyip favori bıraktığını anlatan Tayfun, ilk albümümü çıkartacağı zaman da onu kendine örnek aldığını söyledi. Menajerinin 'nasıl bir iddiayla ortaya çıkacağız' diye sorduğunda 'Önce Türkiye'nin Elvis Presley'i ardından da Michael Jackson'ı olacağım' dedim ve bunu başardım. Benim deri montumun ucu gözüktüğünde kızlar çığlık atıyordu. 10 yıl sokakta yürüyemedim, evimi arabamı sürekli değiştirmek zorunda kaldım. Bunalmıştım sonrasında kendimi nadasa bıraktım. Aslında kaybolmadım sadece daha az görünür oldum"

"YAKIN KADRAJDA BAKTIM KIVANÇ'LA RESMEN AYNIYIZ"

Bakışlarını Alain Delon'dan kopyaladığını söyleyen Tayfun Duygulu'nun Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması ise gündem oldu. Kendisini Kıvanç Tatlıtuğ'a çok benzettiğini dile getiren Duygulu'nun "Kıvanç'ı izledikçe kendime nasıl pay biçtim anlatamam. Bana gelen dizi başrol tekliflerini kabul etmemekle çok büyük hata etmişim. Tam benim rolümmüş Kıvanç'ınki, onun kardeşi ya da ağabeyi rolü olsa da bana uyarmış, yakın kadrajlarda baktım aynıyız. Kıvanç benim renkli gözlü, sarışın halim. Baba tarafım komple renkli gözlü ve sarışın, Kıvanç babam gibi sarışın. Ben koyu kumralım yazın denize girince ben de buğdaya dönüyorum. İsveç'te yaşasam beş sene sonra Kıvanç gibi sarışın olurum" sözleri sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Tayfun Duygulu

Tayfun Duygulu

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada büyük ilgi gören ve ti'ye alınan Duygulu'dan yeni bir açıklama geldi. Kıvanç Tatlıtuğ'un "Aile" dizisindeki karakterini çok sevdiğini dile getiren Duygulu, "Kıvanç Tatlıtuğ'un rolünü çok sevdiğimi anlatmak istedim. Rolü ve tavırları ailesini sahiplenen yapısıyla kendime yakın buldum" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Serenay Sarıkaya'nın Adanaspor formalı seçim kombini dikkat çekti! "İlk defa bugün giydim"

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

MUZTAVA 4 hafta önce

Hadi ordan hastalikli person.Kivancin dedem gibi surati var ya$lanmi$ sende halk türküleri sanatcisi Sevcan Orhana benziyorsun Kompleksli tip.