Ünlü oyuncu Eda Ece minik kızına kavuştu! Bakın kızına hangi ismi verdi

Hamileliğine dair yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Eda Ece'nin müjdeli haberi sosyal medyadan geldi. Ünlü oyuncu geçtiğimiz saatlerde bebeğini kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı.

Bir dönemin oldukça popüler dizisi Yasak Elma'da 'Yıldız' rolüyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, 2023 yılında oyunculuk kariyerine ara vererek ünlü basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmuştu. Düğününden kısa bir süre sonra hamile olduğu öğrenilen ünlü oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü çift,  geçtiğimiz saatlerde bebeklerine kavuştu.

 Eda Ece

Eda Ece

"SABIRSIZ CANIM KIZIM"

Paylaşımı sırasında "Sabırsız canım kızım aniden doğdu çok da güzel bir gün seçti kendine, gelişiyle bizi çok mutlu etti. Arayan soran, bizi merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde yayılan paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu.

 Eda Ece

Eda Ece

"YENİ İSİMLER ÇOK DEĞİŞİK" DEMİŞTİ!

Hamilelik sürecinde verdiği röportajlar sırasında bebeğine modern isimler yerine geleneksel bir isim koymak istediğini dile getiren Eda Ece, yaptığı sosyal medya paylaşımı sırasında kızının ismini açıkladı. Bir röportajı sırasında "Yeni isimler çok değişik. Lili, Lala, Lolo gibi isimler var." şeklinde konuşan ünlü oyuncunun kızına Mina İpek adını verdiği öğrenildi. 

Eda Ece nin paylaşımı

Eda Ece nin paylaşımı

GALATASARAY BASKETBOL HESABI AYRICA PAYLAŞTI!

Müjdeli haberin ardından Galatasaray Basketbol resmi Instagram hesabı ünlü çifti tebrik eden bir paylaşımda bulundu. Yayınlanan görsele "Değerli oyuncumuz Buğrahan Tuncer ve sevgili eşi Eda Ece Tuncer'in bugün dünyaya gelen kızları Mina İpek'e sağlık, mutluluk dolu uzun bir ömür diler, Tuncer Ailesi'ni gönülden tebrik ederiz. Galatasaray Ailesi'ne hoş geldin Mina İpek Tuncer" notu düşüldü. Ünlü çiftin müjdeli haberi sosyal medyada hızla yayılarak adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Galatasaray Basketbol resmi Instagram hesabı

Galatasaray Basketbol resmi Instagram hesabı

Şarkıcı Nilüfer ile Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı'nın son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Nilüfer ile Reha Muhtar'ın kızı Ayşe Nazlı'nın son hali şaşırttı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0