Bahar dizisinde sürpriz gelişme! Ünlü oyuncu diziye konuk oluyor

Kısa süre içerisinde hem konusu hem de karakterleriyle yoğun ilgi toplayan Bahar dizisi, bu kez başarılı sahneleri ile değil oyuncu kadrosuna eklenen yeni bir isim ile gündeme geldi. Popüler diziye Kavak Yelleri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Pelin Karahan konuk oluyor.

İlk bölümünün yayınlanmasından kısa bir süre sonra hızla yayılarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan Bahar dizisi kısa süre içerisinde en çok izlenen ve beğenilen dizileri arasında yer aldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre bayram tatili nedeniyle yayınına bir hafta ara verilen diziye uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Pelin Karahan konuk oluyor.

 Pelin Karahan

Pelin Karahan

SOSYAL MEDYADAN DUYRULDU!

Kavak Yelleri ve Muhteşem Yüzyıl gibi popüler yapımlardaki başarılı performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Pelin Karahan, son zamanlarda herhangi bir projede yer almamasıyla sık sık gündeme geliyordu. Ünlü oyuncunun bu süreçte Bahar dizisiyle görüştüğü ve anlaşmaya vardığı öğrenildi. Ünlü oyuncu, böbrek nakli olan Sevda adlı bir karakter ile rol alacak. MF Yapım’ın imza attığı Bahar dizisi, önümüzdeki salı günü ekrana gelecek yeni bölümüyle sosyal medyada merak konusu oldu. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0