Babalar gününü kutlamak caiz midir? Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı'nda

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’yla ekranlardaki yerini alıyor. Muhabbet Kapısı’nda bu hafta anne ve babanın evlatları üzerindeki hakkı üzerine bir sohbet gerçekleştirilecek. Babalar gününü kutlamak caiz midir?

Dini konularda akıllara takılan sorular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor. Programda Babalar Günü’nde, anne ve babaların çocukları üzerindeki hakları ele alınacak. Mustafa Karataş ‘Anne ve babanın çocuklar üzerindeki hakları nelerdir? Babalar Gününü kutlamak caiz midir? Evlatları arasında ayrım yapan anne babanın durumu nedir? Evlenirken anne ve babanın onayını almak gerekir mi? Hangi durumlarda anne ve babaya itaat edilmez? Gelin eşinin ailesine bakmak zorunda mıdır?’ sorularını programda yanıtlayacak.

Mustafa Karataş

Mustafa Karataş

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe ve Pazar 09.50’de Kanal 7’de...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0