2020 sonbahar tayt trendleri

Taytlar artık spor için değil günlük kombinlerde daha çok tercih ediliyor. Bu yılın sonbahar sezonunda da, yaz sezonunun tayt modelleri değerlendiriliyor. Sizler için 2020'nin neredeyse tamamına etki eden, trend tayt modellerine yer verdik. Sonbaharın trend tayt modelleri hakkında merak edilenler haberimizde.

Yaz sezonunda jean pantolonlar yerine taytlar, kullanım açısından daha çok tercih ediliyordu. Hem esnek yapısı hem de vücut üzerindeki zarif duruşu sebebiyle sık tercih edilen taytlar için, basic bir t-shirt ile şık ve spor bir kombin oluşturulabiliyordu. 2020 sonbahar sezonunda ise taytlar için gömlek, kazak ve sweatshirt kombinleri kullanılıyor. Ancak sonbahar sezonunda da tıpkı yaz sezonunda olduğu gibi aynı tayt modelleri, trendler arasında yer alıyor olacak. Peki 2020'nin trend taytları nelerdir? Şunu bilmek gerekir ki her bir taytın kendine ait özellikleri bulunuyor. Bu sezon için ön plana, Burcu Esmersoy'un piyasaya sürdüğü Biondania ile modanın başkenti Paris'in etkileri çıkıyor.  

İşte 2020 sezonunun tayt trendleri ve haklarında bilinmesi gerekenler:

2020 TAYT TRENDLERİ

ANAİS & MARGAUX

Modanın başkenti Paris'te doğan bu marka, Anais ve Maragux adlı iki kız kardeşin oluşturdukları bir firma. Houte couture stili yansıtan markanın tayt modelleri, 2020 sonbahar sezonu için trend modeller arasında yer alıyor. Özellikle lacivert ve siyah gibi koyu renkler için daha parlak bir ton uygulamasına gidiliyor.

DEUX BEAUTES

Yine bir Paris markası olan Deux Beautes, Fransız bir balerinin hayatından ilham alınarak hazırlanan modelleriyle dikkat çekiyor. Markanın tüm ürünlerindeki tema, zarafet üzerine kurulu. Özel tayt koleksiyonu bulunan markanın Türkiye pazarındaki ürünleri, 30 yıldır burada üretiliyor. Tayt modellerinde, daha soft tonlara yöneliniyor.

IZUMİ SPORTS

Japonca, bereketli su anlamına gelen ızumi kelimesini adında taşıyan marka, spor giyimin trendleri arasında yer alan spor taytlar için üretim yapıyor. Markanın modellerindeki en büyük amaç, güçlü ve dik duran bir kadın imajı çizmek oluyor.

VAYU STORE

Vayu kelimesi, Sanskritçe'de bedende gezinen enerji anlamını taşır. Vayu kelimesinden yola çıkılarak tasarlanan bu taytlar, vücudun doğal yapısına uygun olarak hazırlanmayı amaçlıyor. Çoğunlukla spor yaparken tercih edilse de marka, günlük kombinler için de kullanılmasını hedefliyor.

BİOANDİNA

1997 Türkiye 4. güzeli ve Türkiye'nin ilk kadın spor spikeri Burcu Esmersoy'un, modaya kazandırdığı atılımlardan biri olan Bioandina, sağlıklı bir yaşam temasıyla ürettiği taytlarda, kişilerin hem spor yaparken hem de gündelik yaşamlarında şık bir duruşa sahip olmasını hedefliyor. Bioandina kelimesi, İtalyanca'da sarışın anlamını taşıyor.

Sonbaharda İstanbul'da yapılacak en güzel 6 aktivite

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharda İstanbul'da yapılacak en güzel 6 aktivite
Kırmızı Oda'nın Tuna'sı Gülçin Kültür kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı Oda'nın Tuna'sı Gülçin Kültür kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın dizi kıyafetleri ve sponsorları

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın dizi kıyafetleri ve sponsorları

BİR YORUM YAPIN 0