Kombinlerin şıklığını artıran cüzdan boy çanta modelleri

Son yılların en çılgın moda tasarımlarından biri olan cüzdan çantalar yaz aylarına damga vurdu. Çeşitliliğiyle zenginleştirilen cüzdan boyu çantaları hemen hemen herkesin boynunda görmeye başladık. Şıklıkları ve rahatlıklarıyla hemen hemen her alanda tercih edilen çantalara dair sizler için küçük bir değerlendirme yaptık. Kombinlerin şıklığını artıran cüzdan boy çanta modelleri

Kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan çantalarda her yıl yeni bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Bu yıl ise Güney Kore modasından biri olan cüzdan boy çantalar damga vurdu. Cüzdan boy çantalar aslında akıllı telefonlar için yapılan aksesuarlar sonrası tasarımcılar tarafından keşfedildi. Normal olarak kadınlar büyük boy çantalarla hemen hemen her şeylerini yanlarında taşımak ister. Ancak kartları, anahtarları, cep telefonu ve bir makyaj malzemesini ruj allık ya da pudrasını hep elinin altında olmasını iter.

cüzdan boyu çantalar

cüzdan boyu çantalar

MANUKA: 149,90 TL

MANUKA: 149,90 TL

VESNA: 129,00 TL

En rahat sandalet modelleri ve kombin önerileriİLİŞKİLİ HABEREn rahat sandalet modelleri ve kombin önerileri

Son yıllarda artan bez çantalar ise diğer büyük şeyleri taşımak için kullanılırken diğer eşyalar için ise boyna asmalık daha küçük bir çantaya ihtiyaç duyuldu. İşte cep boyu çantalar tüm dünyada kullanımı bu sayede arttı.

cüzdan boy çantalar

cüzdan boy çantalar

MANUKA: 79,90 TL

Fenomenlerin ve dünya yıldızlarının burada etkisi büyük oldu. Askılık ya da cüzdan boy çanta olarak tabir edilen bu tasarımlar çeşitlendirildi. Örneğin bir özel davette şık bir abiyenin üzerine bile takılabilecek parlak şık çantalar reyonlara eklendi.

Tesettürlü mayo alınca nelere dikkat edilmeli? Tesettür mayolarda muhteşem tasarımlar İLİŞKİLİ HABERTesettürlü mayo alınca nelere dikkat edilmeli? Tesettür mayolarda muhteşem tasarımlar

cüzdan boyu çantalar

cüzdan boyu çantalar

MANUKA: 129,90TL

MANUKA: 109,90 TL

MANUKA: 109,90 TL

Bunun yanı sıra geleneksellikten yararlanılıp örme çanta bile tasarlandı. Ofis şıklığında bile değerlendirebileceğiniz bu tasarımlarla hem havalı hem kendinize özgü bir kombin oluşturabilirsiniz. 

cüzdan boyu çanta

cüzdan boyu çanta

MANUKA: 79,90 TL

BİR YORUM YAPIN 0