Makyaj masanızı düzenlemenin kolay yolları

Sizde dağınıklıktan kurtulup masanızı düzene sokmayı düşünüyorsanız bu haber tam size göre...

Makyaj yapmak her kadının vazgeçilmezidir. Ama gelin görün ki düzensiz ve dağınık bir masada makyaj yapmak istemez ve en güzel makyajlar en güzel masalarda yapılır. Bu yüzden makyaj masanızı ve malzemelerinizi düzene sokabilir ve aradığınız şeyi daha rahat bulabilirsiniz. Sizde küçük değişiklikler ve birkaç düzenleme sayesinde hızlı ve güzel makyajlar yapabilirsiniz.

-Makyaj organizerlerinden yararlanarak masanızı düzene sokabilirsiniz. Organizerlerin şeffaf olanını kullanırsanız aradığınız her şeye rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Ayrıca makyaj fırçaları, rujlar ve kalemler gibi birçok şey için üretilmiş organizerlerde mevcut.

-Makyaj masanızın yanına koyabileceğiniz, farklı yüksekliklerdeki çekmecelere sahip olan küçük ve ince dolaplarda makyaj masanızı düzenlemenize yardımcı olabilir. İçine bir çok ürünü sığdırabileceğiniz bu dolaplar açık raflarıyla da aradıklarınızı hemen bulmanıza yardımcı olabilir.

-Makyaj masanızın üzerinde duran küçük takıları, tokaları ve küçük malzemeleri küçük tatlı bardaklara yerleştirebilirsiniz. Basit ama çok tatlı bir değişiklik olabilir.

-Cam vazoları makyaj fırçalarınızı, rujlarınızı ve kalem yapıdaki ürünlerinizi koymak için kullanabilirsiniz. Estetiklik katmak isterseniz vazonun dışını boyayabilir ya da içine küçük tatlı toplar ve taşlar yerleştirebilirsiniz.

-Makyaj masanızın çekmecesini tamamen kullanamıyorsanız dışarıda satılan çekmece ayırma ayraçlarından edinebilirsiniz. Böylece her şeyi bir düzene göre koyarak yerden de tasarruf edersiniz.

 

 

Davlumbazın yağ filtresi nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Davlumbazın yağ filtresi nasıl temizlenir?

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0