Saç spreyi nerelerde kullanılır?

Saçlara şekil vermek için kullanılan saç spreyinin birbirinden farklı kullanım alanları var. İşte saç spreyinin bilinmeyen kullanım alanları..

Birçok kişi saç spreyini sadece saçlara verilen şeklin daha kalıcı olması için kullanır.

İşte saç spreyinin farklı kullanım alanları

-Eğer kaşlarınıza şekil vermek istiyorsanız yapmanız gereken kaşlarınızı taradığınız fırçanın üstüne bir miktar saç spreyi sıkmak ve kaşlarınızı bu şekilde taramak. Bu şekilde kaşlarınız tüm gün aynı şekilde kalır.

-Aldığınız çiçeklerin renklerinin hemen solmamasını istiyorsanız çiçeklerin üzerine bir miktar saç spreyi sıkın. Bu şekilde çiçekler renklerini korurlar. 

-İğneyi ipliğe geçirmekte zorlanıyorsanız ipliğin ucuna biraz saç spreyi sıkın katılaşan ip iğne deliğinden kolaylıkla geçecektir.

-Hayvanlarla vakit geçirmeyi seviyorsunuz ama üstünüze kıllarının gelmesinden rahatsız oluyorsanız yapmanız gereken şey kâğıt havlunun üstüne biraz saç spreyi sıkarak bu kâğıt havluyu elbisenizin üzerinde gezdirmek. Bu şekilde kedi ve köpek kıllarından rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

-Hediye paketlemek çok zevkli bir iştir. Aldığınız hediye paketinin daha güzel görünmesini istiyorsanız paketin üzerine saç spreyi sıkın. Paket oluğundan daha parlak ve alımlı duracaktır.

-Yeni yıkadığınız perdelerin üzerine saç spreyi sıkarak kırışmalarını ve üstlerine tozların gelmesini engelleyebilirsiniz.

-Tırnaklarınıza sürüdüğünüzü ojenin hemen kurumasını istiyorsanız ojeyi sürüdükten sonra tırnaklarınızın üstüne saç spreyi sıkın.

-Kadın çorapları çok çabuk kaçar ve kullanılmaz olur. Bu sorunun çözümü aslında çok kolay. Yeni aldığınız ince çorabın üstüne saç spreyi sıkın. Bu işlem çorabın ömrünü uzatarak daha sağlam olmasını sağlayacak.

-Tel tokların üstüne saç spreyi sıkarsanız saçlarınızı daha sıkı tutar.

 

Hızlı bir şekilde saç uzatmak için 5 öneri

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı bir şekilde saç uzatmak için 5 öneri

BİR YORUM YAPIN 0