Temizlik kısa sürede nasıl yapılır?

Temizlik yapmak pek çok kişi için vakit alan bir iştir. Peki, temizliği kısa sürede yaparak vakit kazanmak ister misiniz? İşte sizlere zamandan kazandıran temizlik hileleri…

Sıradan temizlik yöntemlerinden sıkıldınız mı? Kolay ve pratik yöntemlerle hızlı bir temizlik yapabilirsiniz. 

İşte yöntemi...

- Eğer evinizde kullanmadığınız havlu çoraplar varsa bunlarla yerlerinizi silebilirsiniz. Bu havlu çoraplar parkelerin ve halıların üzerinde bulunan tozları kolaylıkla içine çekerek yok eder.

- Abajur ve masa örtülerinin üzerinde bulunan tozları geniş bir koli bandı ile kolaylıkla alabilirsiniz.

- Buzdolabınızın parlak ve temiz görünmesini istiyorsanız üzerine az bir miktar mobilya cilası sıkın. Buzdolabı parlayacak ve leke tutmayacaktır.

- Tabakların kirlenmemesini istiyorsanız aldığınız bisküvi ve krakerleri kendi paketinde yiyin.

- Banyonuzda sabun köpüğü nedeni ile oluşan lekelerden kurtulmak istiyorsanız her zaman sıvı sabun kullanın. Sıvı sabun katı sabun gibi leke yapmaz.

- Blenderinizi kolaylıkla temizlemek için içine bulaşık deterjanı ve su koyarak blenderinizi çalıştırın. İşte blenderiniz kolaylıkla temizlendi.

- Buzdolabı raflarının kirlenmemesi için raflara streç filmle sarın. Streçler kirlendikçe değiştirin. Böylelikle rafları silmek zorunda kalmazsınız.

- Kahve makinenizi kolaylıkla temizlemek için sirke ve su kullanabilirsiniz. Sirkeli suyu makinenin içine koyun ve çalıştırın. Bu şekilde kahve makineniz tertemiz olacaktır.

Kokulu taş top gül nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kokulu taş top gül nasıl yapılır?
Duşkabin nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Duşkabin nasıl temizlenir?

BİR YORUM YAPIN 0