Tıraş köpüğünün farklı kullanım alanları

Erkeklerin tıraş olurken kullandıkları tıraş köpüğünü temizlikte kullanabileceğinizi biliyor musunuz? İşte sizlere tıraş köpüğünü temizlikte kullanmanın yolları...

Temizlikte sirke ve karbonatın kullanıldığını duymuşsunuzdur. Peki, hiç tıraş köpüğünü kullamayı denediniz mi? Tıraş köpüğü ile temizlik yapma yöntemlerini sizler için derledik. 

- Halıların üzerine dökülen çay, kahve ve yağ lekeleri çok zor çıkar. Ancak bu lekeden tıraş köpüğü kullanarak kurtulabilirsiniz. İlk önce halınızın üzerini ıslatın daha sonra tıraş köpüğünü sürün ve temiz bir bezle ya da mutfak süngeri ile bastırarak ovalayın. 

- Eğer aynanızda bulunan lekeleri çıkaramıyorsanız tıraş köpüğü tekniğini denemelisiniz. Bunun için tıraş köpüğünü aynaya sıkın ve nemli bir bez yardımı ile köpüğü dağıtın. Son olarak aynayı kuru bir bezle silin. 

- Fırınınızın içinde bulunan lekeleri çıkarmak içinde tıraş köpüğü kullanabilirsiniz. Tıraş köpüğü ve  tel kullanarak yapılan temizlik fırınınızı pırıl pırıl yapacaktır. 

- Evlerde son yıllarda daha çok yer bulmaya başlayan beyaz mobilyalar, şık görünümlerinin yanında çok kolay kirlenmeleri ile de bilinirler. Beyaz mobilyaları temizlemek içinde tıraş köpüğünü penye bir beze sıkın ve mobilyaların üzerini ovalayın. Beyaz mobilyaların parladığını göreceksiniz. 

- Tıraş köpüğünün temizlediği bir başka alan ise siyah renkte olan çamaşır makinesi, buzdolabı ve bulaşık makinesidir. Bu eşyaların yüzeylerini tıraş köpüğü ile çizilmeden kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Manikür seti nasıl sterilize edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Manikür seti nasıl sterilize edilir?
En doğru cam silme yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

En doğru cam silme yöntemi
Evde cif nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde cif nasıl yapılır?
Perde ölçüsü nasıl alınır?

İLİŞKİLİ HABER

Perde ölçüsü nasıl alınır?

BİR YORUM YAPIN 0