Evde takı yapmanın püf noktaları

Evde sahip olduğumuz bazı malzemelerle ya da ekonomik bir kaç ufak malzeme ile harika takılar yapabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak evde takı yapımının püf noktaları ile alakalı pratik bilgileri sizler için derledik.

Takı işleri ile uğraşmak hobi olarak yapılan bir eylem olduğundan, siz de kendi takınızı kendiniz yapmaktan zevk alıyorsanız, "Yasemin.com" ekibi olarak evde takı yapımının püf noktaları ile alakalı pratik bilgileri sizler ile paylaşıyoruz.

İşte, evde takı yapmanın püf noktaları...

Küçük renkli boncuklar ve renkli ipleri birleştirerek birbirinden renkli ve oldukça şık duran bilekler yapabilirsiniz.

- 3 veya 4 farklı renk alarak onları saç örgüsü yapar gibi örebilirsiniz. Örgü bilekliklerinizi kullanırken boncuk bileklerinizi de takarak kombin sağlayabilirsiniz.

- Evinizde boy ölçüsüne göre bir boyunluk örebilirsiniz. Takı malzemeleri satan bir yerden klips temin edebilir ve kolye olarak kullanabilirsiniz. Rengarenk boncuklarla kolyenize oldukça zarif bir görünüm katabilirsiniz.

- Boncuklu anahtarlığınızı küpe olarak kullanabilirsiniz. Geçmeli yerine küpe kancası takarak küpenizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

- Rengarenk düğmelerinizi babet ayakkabılarınızın üzerine yapıştırarak hem değişik takı sanatı oluşturabilir hem de eşyalarınızı değerlendirmiş olursunuz.

- Kumaş düğmelerinizin altına perde püskülleri yapıştırarak değişik bir küpe tasarımı oluşturabilirsiniz. Düğmenin arkasına kullanmadığınız veya kırılan eski bir küpenin iğnesini yapıştırabilirsiniz.

Parfüm lekesi kıyafetlerin üzerinden nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Parfüm lekesi kıyafetlerin üzerinden nasıl çıkar?
Alafranga mı yoksa Alaturka mı daha kullanışlı?

İLİŞKİLİ HABER

Alafranga mı yoksa Alaturka mı daha kullanışlı?
  Ahşap kapı menteşesi nasıl takılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ahşap kapı menteşesi nasıl takılır?

BİR YORUM YAPIN 0