Islak mendilin farklı kullanım alanları

Islak mendilleri çok amaçlı kullanarak hayatımızı kolaylaştırdığımız bir gerçek. Peki ıslak mendilin çamaşır makinesinin içerisine atıldığını biliyor muydunuz? Oldukça faydalı olan bu bilgiye, sayfamızın içeriğinden ulaşabilirsiniz...

Islak mendili sadece temizlik işlerinde kullanmanın yanı sıra bir çok alanda da değerlendirilmektedir. Örneğin, gün içerisinde iş yeri masalarının temiz kalması için kaç adet ıslak mendil kullanmaktasınız veya üzerinize bir şey döküldüğünde aklınıza ilk gelen  malzeme ıslak mendil olabiliyor. Peki, genel olarak kullanımının dışında uygulandığı farklı alanlar nerelerdir? Merak ettiğiniz yanıtlar için sayfamızı takip ediniz. İşte, ıslak mendilin farklı kullanım alanları...

Islak mendilin kullanım alanları

Islak mendilin kullanım alanları

ISLAK MENDİL NERELERDE KULLANILIR?
FARKLI KULLANIM ALANLARI;

- Plajda ayaklarınıza yapışan kumları temizlemek için ıslak mendil kullanabilirsiniz. Mendili kumların üzerine  sirkeler gibi çarparak rahat bir şekilde kumların etrafa dağılmasını sağlayabilirsiniz.

- Çocuğunuzun duvara yazdığı boyalı kalemleri ıslak mendil ile zorlanmadan temizleyebilirsiniz.

- Burnunuzu ıslak mendil ile silersiniz hem burnunuzdaki tıkanıklığı açmaya faydası olabilir.

- Kötü bir koku hissettiğinizde midenizin bulanmasını önlemek için ıslak mendili koklayabilirsiniz.

- Bebeğinizin altını yumuşak ve paraben içermeyen bir ıslak mendil ile temizleyebilirsiniz.

- Parkeye yapışan mum kalıntılarını, yapışkan izleri veya duvar kenarlarındaki topaklanan tüyleri almak için ıslak mendil kullanabilirsiniz.

- Saçlarınızın kabarıklığını almak için düzleştirmek adına yapmanız gereken bir yöntem olarak ıslak mendil kullanabilirsiniz.

- Bitkilerinizin üzerindeki tozu ıslak mendil ile alabilirsiniz. Evdeki bazı eşyalarında tozunu almak için kullanabilirsiniz.

- Örtüden veya kilimin üzerine dökülen lekeleri temizlemek için ıslak mendil kullanabilirsiniz.

- Saç boyası yaptığınızda boyaların taştığı yerleri ıslak mendil yardımı ile çıkarabilirsiniz. Makyaj çıkarıcı olarak da kullanabilirsiniz.

- Ayakkabı temizliği ve ayakkabınızı parlatmak için ıslak mendil kullanabilirsiniz.

- Çöp kutusunun içini ıslak mendille sildikten sonra poşet takınız. Çöp kutusunu sildiğiniz için bakteri birikmeyeceği için çöpün eskisi gibi kokmadığını fark edeceksiniz.

- Terlediğinizde koltuk altınıza 2 dakika için ıslak mendil koyabilirsiniz. Hem teri emer hem de güzel kokmasına neden olabilir.

Islak mendili çamaşır makinesinin içerisine atmak

Islak mendili çamaşır makinesinin içerisine atmak

ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN İÇERİSİNE ISLAK MENDİL ATIN!

Kıyafetleriniz makinenin içerisinden üzerinde saçlar ve tüylerle birlikte elinize geliyorsa, ilk yardımı çok basit; ıslak mendiller..Çamaşır makinesine kıyafetleri yerleştirip, kapağı kapatmadan önce içerisine 3 adet ıslak mendil atınız. Yıkama işlemi sonlandığında tüy ve saçların, kıyafetleriniz yerine mendillere sarılı olduğunu göreceksiniz. Islak mendil dokusunun daha çok pamuksu olmasına özen gösteriniz.

Bademcik iltihabı nedir ve  belirtileri nelerdir? Bademcik iltihabına ne iyi gelir?

İLİŞKİLİ HABER

Bademcik iltihabı nedir ve belirtileri nelerdir? Bademcik iltihabına ne iyi gelir?
En pratik Cumartesi temizliği nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

En pratik Cumartesi temizliği nasıl yapılır?
Kapı girişi nasıl dekore edilir? Koridor süsleme önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Kapı girişi nasıl dekore edilir? Koridor süsleme önerileri

BİR YORUM YAPIN 0