Halıdaki mobilya izlerini giren yöntemler

Evde halıları bir yerden bir yere taşıdıktan sonraki görünen inatçı mobilya izleri can sıkıcı olabiliyor. Bu inatçı izlere formül ise bir o kadar basit yöntemler ile halınız ilk gün aldığınız gibi gözükebilir.

Halıların boyu küçük odalarınıza sığmadığında mobilya veya yatak altına sıkıştırma yöntemi deneyerek kaba görünümü ortadan kaldırabiliyorsunuz. Ancak başka bir odaya taşımak zorunda kaldığınızda veya değişiklik yapmak istediğinizde mobilyanın halının üzerinde iz yaptığını görebilirsiniz. Halı üzerindeki mobilya, koltuk altı izlerini geçirmek için hangi yöntemler uygulanmalıdır?

HALIDAKİ MOBİLYA İZLERİNİ GİDEREN YÖNTEMLER

- Buz küplerini izlerin olduğu yere sıra sıra diziniz ve eriyene kadar bekletiniz. Buz kütleleri soğuk etki ile ütüleme görevi görürken verdiği bir miktar ıslaklık ile düzleştirme işlemi uygulayabilirsiniz.

- Su spreyi ile su püskürtünüz ve elektrik saç kurutma makinesi ile fönleyiniz.(Yüksek ayarda) Fön makinesi düzleşmesini sağlamanızda fayda sağlayacaktır.

- Halının üzerine ellerinize yeterli miktarda su serpiniz. Elektrik süpürgesi ile vakumlama işlemini yaparak halının üzerindeki izleri yok edebilirsiniz.

İpek ve taşlı şal modelleri

İLİŞKİLİ HABER

İpek ve taşlı şal modelleri
Günlük stresinizi azaltacak ev dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

Günlük stresinizi azaltacak ev dekorasyonları

BİR YORUM YAPIN 0