Örgü file poşet nasıl yapılır? Pratik örgü file poşet yapımı

Yeni yıl itibariyle marketlerde, pazarlarda naylon poşetlerin 0.25 kuruş olması da yürürlüğe girdi. Her seferinde poşete para ödemek istemiyor aynı zamanda evde kolay yollardan file bir çanta yapmak istiyorsanız pratik örgü file poşet yapımı haberimizi inceleyebilirsiniz.

Plastik poşetlere ücret uygulaması 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle başladı. Poşetlere para ödemek istemiyor aynı zamanda alınan bu Çevre Kanunlarına katkıda bulunmak istiyorsanız siz de evde kendi poşetlerinizi yapabilirsiniz. Eski zamanlarda çok fazla kullanılan ve tozlu raflarda çıkan file poşetlerin yapımı oldukça basit. Evde kolayca yapabileceğiniz örgü işi ile poşet yapımını haberimizin ayrıntılarında...

örgü poşet

örgü poşet

MALZEMELER

2,5 Yumak Makrome İpi
3 Numara Tığ

makrome ipinden poşet

makrome ipinden poşet

YAPILIŞI

130 cm zincir çekin. 2 sırada ise 8 tane sık iğne yaptıktan sonra 10 zincir çekin. Zincir uzuluğunda 10'uncu zincire batın. File olacağı için saymaya gerek yok yalnızca zincir uzunluğunda çekmeniz yeterli olacaktır.

Son 8 tane tekrar sık iğne yapıp 1 zincir yapın. Örgüyü çevirin tekrar 8 tane sık iğne yapın. Kenar kısmı da bittikten sonra kullanıma hazır olacaktır.

Saksı toprağının küflenmesi nasıl engellenir?

İLİŞKİLİ HABER

Saksı toprağının küflenmesi nasıl engellenir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0