Evde süet bakımı nasıl yapılır?

Yüzeyinde hata bulunan deri yapılı eşyalar zımparalandığında süet elde edilir. Bu nedenle süet ikinci bir olasılıktan meydana gelen bir stil olduğu için bakımı hassastır.Peki süet parçaların bakımı nasıl yapılmalıdır? Detaylar haberde...

Süet giysi ve ayakkabıların bakımı oldukça meşakkatlidir. Düzenli bakım olduğu takdirde kullanma süresi de o kadar çoğalır. Süetlerin en çok maruz kaldıkları durum ezilmesi ve bu ezilmeye karşı çok dayanıksız olmasıdır. Süet bakımı nasıl olmalıdır? En ideal süet bakımı nedir? Haberin detayları için göz atınız.

Süet bakımı nasıl olmalıdır?

Süet bakımı nasıl olmalıdır?

SÜET BAKIMI NASIL OLMALIDIR?

Süet giysiler yağmurdan dolayı ıslanırsa  mutlaka eve gitme durumunda ayakkabıları kurutunuz.

- Süetin üzerine çamur veya sert topaklanmış bir cisim bulaşmış ise kurumasını bekleyiniz ve daha sonra yumuşak fırça yardımıyla temizleyiniz.

Süet bakımı

Süet bakımı

- Sert bir fırça ile temizlemeniz süetin yüzeyine zarar vererek çizilmesine ve yapısının bozabilir. Süet temizleme köpüğü ile yüzeyi temizleyiniz.

- Öncelikle bulaşan lekeyi temiz bir havlu ile siliniz. Daha sonra beyaz bir silgiyle lekenin üzerini silerek lekenin gitmesini kolaylaştırınız.

- Süetin üzerindeki yağ lekesini karbonat uygulayarak temizleyebilirsiniz. Karbonatı su ile ilave edip karıştırarak lekenin üzerine dökünüz. Biraz beklettikten sonra durulama yapınız.

- Süetlerin zarar görmesini engellemek için süet malzemeleri satın alabilirsiniz. Süet koruma spreyi sıkarak kumaşı süet olan eşyalarınızı koruyabilirsiniz.

Lavabodan gelen kötü kokular nasıl giderilir?

İLİŞKİLİ HABER

Lavabodan gelen kötü kokular nasıl giderilir?

BİR YORUM YAPIN 0