Örgüde lastik nasıl yapılır?

İngilizlerin son zamanlarda meşhur örgü modellerinin arasında yerini alan Lastik örgü, 2+2 şeklinde ayarlanarak yapılır. Yapılışının en kolay anlatımını ve örneklerini sizler için sunuyoruz.

İngiliz örgü modelleri arasında lastik örgü modeli en yoğun örülen çeşit olarak bilinir. Lastik örgü hem pratik hem de oldukça hafif duruşuyla her yaştan insanın ilgisini çekmeyi başarmıştır. İngiliz lastik örgü modeli yapımı nasıl olmalıdır? En pratik lastik örgü yapımının anlatımı ve örnekleri için haberimizin içeriğine göz atınız. Merak edilen örgü detayları için sayfamızı takip ediniz.

LASTİK ÖRGÜ YAPIMI

- 2+2 olarak bilinen lastik örgünün başlangıcında 2 ilmek düz örgü yapınız, İpin şişini arka taraftan kendinize dönük şekilde arkaya doğru batırınız.

Lastik örgü

Lastik örgü

- Daha sonraki aşamalar içinse ipliği arka kısımdan öne doğru dolayarak ilmeği şişe alınız.

örgü çeşitleri

örgü çeşitleri

Pratik olan 3. ve son aşamasında ise 2 ilmek ters örgü yapınız. İpliği kendinize taraf çeviriniz, şişi ilmeğin orta kısmından kendinize doğru batırdıktan sonra ipliği üzerine dolayıp çıkartınız.

Lastik örgü yapımı

Lastik örgü yapımı

- Bu işleme yaptığınız örgü istediğiniz boyuta gelene kadar devam ediniz. İstediğiniz boyuta geldiğinde tekrardan şişi ilmeğin orta kısmından kendinize doğru batırdıktan sonra ipliği üzerine dolayıp çıkartınız.

Lastik örgü anlatımı

Lastik örgü anlatımı

Çınar yaprağı örgüsü en pratik nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Çınar yaprağı örgüsü en pratik nasıl yapılır?
Çiftli cam temizliği nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Çiftli cam temizliği nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0