Ramazanda artan pideler nasıl değerlendirilir?

Ramazanda en tüketilen yiyecekler arasında ramazan pideleri vardır. Ertesi güne kaldığında yenmeyen ve israf olan pideleri aslında farklı yerlerde değerlendirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte, dünden arta kalan veya yenmeyen pideler değerlendirmeniz için sunduğumuz öneriler...

Ramazan pideler, pide olmasıyla beraberinde çabuk kurumaya yüz tutan bir ekmek çeşididir. Birden fazla alınan pideleri ertesi güne taze olmadığı için tüketmekte isteksizlik yaşayabilirsiniz. Bu nedenle her defasında taze ve sıcak pide almak için fırına gitmeniz de olası bir durum olabilir. Peki arta kalan pideler için nasıl bir pratik çözüm uygulayabilirsiniz? Merak ettiğiniz haberin içeriği için sayfamıza göz atınız...

Artan pideleri değerlendirmek için

Artan pideleri değerlendirmek için

ARTA KALAN PİDELERİ DEĞERLENDİRME

- Ramazan mantısı yaparak artan pideleri değerlendirebilirsiniz. Pideleri servis kabına alıp hazırladığınız kıymalı sosu döküp karıştırarak mantı içeriğinde malzemelerin içeriğinde pideleri kullanmış olabilirsiniz.

- Ramazan menüsünde iskender yapmak isteyenlere, artan pidelerinizi kullanmanız için fırsat olabilir.

- Pideli Kuşbaşı kebap için de artan pidelerini kullanabilir ve oldukça lezzetli bir iftar menüsüyle hünerinizi sergileyebilirsiniz.

- Sahur için pideli yumurta kızartıp yiyebilirsiniz. Hem sahurluk yemeğinizi aradan çıkarmış olur hem de artan kalan pideleri değerlendirmiş olabilirsiniz.

- Pidelerle pizza yapmanız oldukça ideal bir tercih olabilir. Pizza hamuru kıvamında olan pideler oldukça ideal bir malzeme olarak değerlendirilebilinir.

BİR YORUM YAPIN 0