Pratik sofra sunumu nasıl yapılır? Pratik sofra sunum teknikleri

İftar sofraları mideye hitap ettiği kadar göze de hitap etmelidir. Kaç çeşit yemek seçilmelidir? Ve sıcak ve soğuk yemekler bir arada nasıl kullanılmalıdır? Pratik sofra sunumu sayesinde iftar sofranızı rahatlıkla zenginleştireceğiniz yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz...

Masa sunumunda aksesuarların ve dekorun olumlu bir etkisi olduğu kadar sofranın nasıl kullanılması ve düzenlenmesi gerektiğinin pratik yöntemi de önemli olmaktadır. Normal günlere nazaran iftarda sofranın önemi büyük rol oynamaktadır. Peki, iftar sofrasını zenginleştirecek yöntemler nelerdir? İftar sofrasında neler kullanılmalı? Neler kullanılarak daha donanımlı bir sofra haline getirilebilinir? Sofra için gerekli olan tüm pratik yöntemleri ve bu konu ile merak ettiğiniz haberimizin içeriği için alt sayfamıza göz atınız...

Pratik sofra sunum teknikleri

Pratik sofra sunum teknikleri

SOFRA ZENGİNLEŞTİREN PRATİK YÖNTEMLER

- Büyük dolgun İran hurması kuru hurma çeşitlerine göre daha dolgun ve zengin bir görünüm elde etmektedir. Masanın görünüme canlılık verecektir. Orucu açmak için kullanılan ilk besin olduğu için göze çarpacak olan da o olacaktır.

- Su koyduğunuz bardakları kısa boy şişman bardaklara koymanız masanızı daha dolgun görünmesine yardımcı olabilecek bir diğer yöntem olacaktır.

Pratik sofra sunumu nasıl yapılır?

Pratik sofra sunumu nasıl yapılır?

- Tabaklar geniş ve altın kaplamalı renk olabilir. Çorba için oldukça geniş bir kase tercih ediniz. Kasenin 3'te 1'ni doldurmanız yeterli olacaktır.

- Masanın kenarında kütük ahşap sunum tabağı bulundurmanız hem pratik bir sunum yapmanıza yardımcı olacak hem de üzerine fazlalıkları koyabileceğiniz yardımcı bir yöntem olacaktır.

- Masa örtüsünün kolay kirlenmesini önlemeniz ve masanın dolgun durmasını sağlamak için Amerikan servis tabak altlıklarından kullanabilirsiniz.

BİR YORUM YAPIN 0