Yağmurluk nasıl temizlenir?

Yaz ve ikindi yağmurları meşhur olan Ramazan ayında yağmurluklar en çok kullanılan eşyadır. Yağmurun su görevi görmesine rağmen yağmurluklar da kirlenmekte ve kirli gözükmektedir. Yağmurlukları yıkamanın yöntemi nelerdir? En pratik yağmurluk yıkama yöntemi nasıl olmalıdır? İşte, yağmurlukların temiz kalması için müthiş formül...

Yağmurlu havalarda giyimi tercih edilen yağmurlukların üzerilerinde bazı zamanlarda çamur lekeleri görülmektedir. Yağmurun molekülleriyle ile alakalı olan bu duruma karşı lekelenen ve kirli gözüken kıyafetler nasıl temizlemenin en pratik yöntemini sizler için hazırladık. En pratik yağmurluk yıkama formülleri için sayfamızın alt içeriğine göz atabilirsiniz...

Yağmurluk nasıl temizlenir?

Yağmurluk nasıl temizlenir?

YAĞMURLUK YIKAMA FORMÜLLERİ

- Sade suyun içerisine beyaz sirke ekleyiniz ve yağmurluğu suyun içerisine batırıp 10 ile 15 dakika arası bekletiniz ve durulayınız. İnatçı lekelerin üzerine temiz bez ile ovuşturarak temizleme yöntemini uygulayınız.

- Leke çözme özelliği olan karbonatı suyun içerisine ilave ediniz ve yağmurluğu suyun içerisine batırınız. 10 dakika kadar beklettikten sonra durulayınız.

Yağmurluk yıkamanın püf noktaları

Yağmurluk yıkamanın püf noktaları

- Soğuk su dolu bir leğenin içerisine bir miktar sıvı deterjan atınız. Yağmurluğu leğenin içerisine batırınız. Bir süre beklettikten sonra iyice durulayıp asınız.

Beyaz katı sabunla yıkadığınız temiz bir bezi yağmurluğun üzerinde görünen lekelerin üzerinde gezdiriniz. Daha sonra beyaz sabunla yağmurluğu köpürterek yıkayıp durulayınız.

Hangi ayda hangi meyveler tüketilmelidir?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi ayda hangi meyveler tüketilmelidir?

BİR YORUM YAPIN 0